Χαϊρεττίν Γκιουγκιόρ: «Εμείς σας κάναμε μουσουλμάνους»

Μέλος του κόμματος ΑΚΡ – Γκιουγκιόρ : Την φράση ¨Εμείς σας κάναμε μουσουλμάνους¨ την είπα για πλάκα και ως αστείο

O δήμαρχος του Καχραμανμαράς και μέλος του κόμματος ΑΚΡ Χαϊρεττίν Γκιουγκιόρ, αναφερόμενος στην φράση ¨Εμείς σας κάναμε μουσουλμάνους¨που είπε σε κατοίκους της Τραπεζούντας, ζήτησε συγγνώμη και είπε πως ¨Ενίοτε και εμείς πέφτουμε σε τέτοια λάθη¨.

O δήμαρχος του Καχραμανμαράς και μέλος του κόμματος ΑΚΡ Χαϊρεττίν Γκιουγκιόρ, κατά την επίσκεψη του σε εμπόρους, όταν μια γυναίκαι του είπε πως είναι από την Τραπεζούντα, αυτός είπε ¨ Εμείς σας κάναμε μουσουλμάνους¨. Μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, Ο Γκιουγκιόρ ανέφερε πως το είπε ¨Για πλάκα και ως αστείο¨ και ότι μεταδόθηκε διαστρεβλωμένη η δήλωση του. Ο Γκιουγκιόρ δήλωσε πως ¨Ζητάω από τους αδερφούς μου Τραπεζούντιους συγγνώμη, να με συγχωρέσουν¨.

Ο Γκιουγκιόρ μιλώντας με μια γυναίκα όταν ε΄μαθε πως ήταν από την Τραπεζούντα της είπε πως ¨Εμείς σας κάναμε μουσουλμάνους¨. Εκείνη τα έχασε κι απάντησε λέγοντας ¨Τι θα πει αυτό;¨. Καθώς πολλές εφημερίδες και δημοσιογράφοι μετέδωσαν την εικόνα, οι αντιδράσεις κατά του Γκιουγκιόρ μεγάλωσαν σαν χιονοστοιβάδα.Ο Μουράτ Ζορλούογλου-δήμαρχος Τραπεζούντας , ο Χουσείν Ορς-βουλευτής του κόμματος ΙΓΙ και άλλοι ηγέτες της πόλης εξέφρασαν την αντίδραση τους κατά του Γκιουγκιόρ.

Πηγή:tourkikanea.gr

  •  
  •  
  •  
  •  
  •