Ξεκινάει αύριο το Φεστιβάλ Αστρολογίας

Ξεκινάει, αύριο, με μεγάλο ενδιαφέρον, το πρώτο διήμερο Αστρολογικό Φεστιβάλ της Σχολής Κοσμογραμμα, στην Αστρολογική αυλή της σχολής.

Το Φεστιβαλ, θα διεξαχθεί, συγκεκριμένα, το Σάββατο 21/9 και την Κυριακή 22/9 ώρα 19.00 έως 22.00.<
Θα μιλήσουν με αλφαβητική σειρά.
ΣΑΒΒΑΤΟ 21/9.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΧΟΣ.
Τεχνικές Αστροψυχολογικής ανάλυσης από τον 19ο στον 21ο αιώναΠοιες είναι οι βασικές μέθοδοι Αστροψυχολογίας και πώς εξελίχθηκε ο κλάδος στον 21ο αιώνα.
Η ιστορία της Αστροψυχολογίας μπερδεμένη με παρεξηγήσεις και παρερμηνείες, βρίσκεται μπροστά σε δίλλημα, ανάμεσα στην παραδοσιακή της μορφή και στις μοντέρνες ψυχολογικές εξελίξεις.
Πώς η αστρολογία θα απορροφήσει τη γνώση αυτή και ποιες τεχνικές μας δίνουν τη δυνατότητα να εξελίξουμε τον κλάδο;
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΩΡΑΙΤΟΥ.
Όταν ο Ποσειδώνας αιχμαλώτισε τον Κρόνο – Η ιστορία της φωτογραφίας Αστρολογικά.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ
Το εξάγωνο Ποσειδώνα – Πλούτωνα: Τι σηματοδοτεί για τον κόσμο και τον καθένα μας χωριστά.
Πάμε σαν άλλοτε… Ποσειδώνας και Πλούτωνας ανανεώνουν τους όρκους τους κι αυτήν την φορά ο «γάμος» αγγέλων και δαιμόνων θα κρατήσει 15 περίπου χρόνια.
Όμως μην δίνεις όρκο για το ποιος είναι ο άγγελος και ποιος ο δαίμονας, αφού –εδώ κι αν ισχύει- τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται κι η Ιστορία θα γραφτεί μετά το τέλος της παράστασης.
Το ζητούμενο πάντως για σένα, είναι να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό αμφοτέρων και το πώς γίνεται ή… δεν γίνεται αυτό, είναι το επιμύθιο της παρουσίασης
ΚΥΡΙΑΚΗ 22/9.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΣΑΓΓΟΣ.
Βρες τι ζώδιο είναι. Τα άστρα φαίνονται στο πρόσωπό μας!
Ο Γιώργος Ματσάγγος παρουσιάζει κάποια χαρακτηριστικά σήμα κατατεθέν των ζωδίων, δίνοντας μια ψυχαγωγική νότα που θα απολαύσουμε.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΤΣΩΤΑΣ.
Τα 12 εμπόδια Επικοινωνίας – Μια νέα κατεύθυνση στην Ψυχολογική Αστρολογία
Η δυνατότητα της Αστρολογίας να προσεγγίσει διαφορετικές Σχολές της Ψυχολογίας και η εισαγωγή σε μία από τις σημαντικότερες.
ΛΙΝΑ ΧΑΜΠΙΛΙΔΟΥ.
Ωριαία Αστρολογία. Οι δυνατότητές της και η αξία της στην πρόβλεψη.
Σκοπός της παρουσίασης είναι να αναδείξει την πανάρχαια αυτή μέθοδο πρόβλεψης, η οποία παρά την ευρεία χρήση της στο παρελθόν, στις μέρες μας είτε παραγκωνίζεται είτε αντιμετωπίζεται με αρκετό σκεπτικισμό ως μη «σοβαρή» και αξιόπιστη τεχνική.
Θα δούμε τι είδους ερωτήσεις μπορούν να τεθούν από τον ενδιαφερόμενο, σε ποια σημεία είναι ιδιαίτερα βοηθητική σε σχέση με τα συστήματα πρόβλεψης που εφαρμόζονται σε γενέθλιους χάρτες καθώς και τους λόγους – επιχειρήματα, πάνω στα οποία τηρίζονται όσοι την αμφισβητούν. Επιπλέον αποσαφηνίζεται ο ορισμός του Κλάδου, καθώς πολλοί δεν την γνωρίζουν καν, ενώ γίνεται μια σύντομη ιστορική αναδρομή, δίνοντας παραδείγματα επιβεβαιωμένων χαρτών.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα γίνει και η απονομή των πιστοποιητικών σπουδών των αποφοίτων, ενώ στο τέλος των ομιλιών θα υπάρξουν κρασί και συζήτηση.

Η εισοδος ειναι ελευθερη, ομως λογω περιορισμού χωρου, οσοι επιθυμούν να παρευρεθούν, πρέπει πρώτα να τηλεφωνήσουν στο 6937344879 και 210 75117. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

  •  
    9
    Shares
  •  
  •  
  • 9
  •