Βρίσκονται η παγκοσμιοποίηση και οι εταιρίες πολέμου πίσω από το κίνημα ομοφυλόφυλων;

Υπάρχει ένας νέος σταλινισμός πολιτικής ορθότητας, και μέρος αυτού του σταλινισμού, είναι το ροζ ή πολιτμπιρο ουράνιο τόξο.’

Le Gall, Γάλλος καλλιτέχνης, πρώην μέλος του Κινήματος ομοφυλόφυλων. Το κίνημα των ομοφυλοφύλων (και όχι οι ίδιοι οι ομοφυλόφυλοι φυσικά, σε καμιά περίπτωση) κατά πολλούς αποτελεί ενα βασικό κομμάτι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, καθώς οδηγεί στη διάλυση του θεσμού της οικογένειας, την ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ της σε κάτι που να εξυπηρετεί την ατζέντα των νέων ‘μεταλλαγμένων δούλων’ που αποτελεί μια βασική κατευθυντήρια γραμμή για την επιβολή της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ πολυεθνικών εταιριών, για την πλήρη επιβολή τους έναντι των εθνικών πολιτισμών. Όμως αυτό αποτελούσε μέχρι πρόσφατα μία υποψία. Το ότι οι πολυεθνικές εταιρίες, και δη οι εταιρίες πολέμου, θα κρύβονταν πίσω από τη ΑΜΕΣΗ χρηματοδότηση του κινήματος, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως επιστημονική φαντασία.

Όμως, δεν είναι πλέον. Αυτό αποκαλύφθηκε από τις νέες εξελίξεις στην Αγγλία, όπου πλέον πίσω από τη χρηματοδότηση του κινήματος LGBTQ κρύβεται η βαμμένη με αίμα πολέμων βρετανική πολυεθνική BAE.

Διαδηλωτές που διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός, στο τελευταίο GAY PRIDE πάρτυ στο Surrey της Αγγλίας, διώχθηκαν βίαια. Η εκδήλωση εκεί πλέον ξεδιάντρωπα χρηματοδοτείται από την κολλοσιαία αυτή εταιρία πολέμου, με τα όπλα της οποίας βομβαρδίστηκαν και εξοντώθηκαν απλοί πολίτες στην Υεμένη, και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το Video και πλήρες ρεπορτάζ, τι συμβαίνει τώρα στην Αγγλία με την BAE και το κίνημα GAY PRIDE