Οι εναρμονισμένες συμμορίες θέλουν κι άλλο πλιάτσικο

Του  Στέφανου Τζουμάκα 

Οι  μάχες κατά των εναρμονισμένων πρακτικών  των ολιγαρχών  σε κλάδους   της παραγωγής , του εμπορίου, των εργολάβων  των τραπεζών,  των ΜΜΕ  θα είναι αδυσώπητες  όσο  η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι εθνικές αρχές  ή συμπράττουν  ή ανέχονται   με τη στήριξη ανέντιμων δικαστών και δημοσίων λειτουργών.

Η Θάνου  αποπειράθηκε  να ελέγξει  τη ΜΠΟΚΟΤΑ, τη «Καμόρα» στη  διακίνηση του Τύπου. Δηλαδή τα ελάχιστα.

Και  το παρακράτος  λύσσαξε να την αντικαταστήσει.

ΟΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ θέλουν και άλλο πλιάτσικο .

Η Ευρωπαϊκή  οδηγία 1/2019 απαγορεύει την αναδρομικότητα των κωλυμάτων  και δεξιοί πανεπιστημιακοί  ως  θεραπαινίδες αφεντικών     υποστηρίζουν ακόμη  και  τη κατάλυση της  αρχής της μη  αναδρομικότητας  των διατάξεων.

Έχουν όμως  τεράστιες ευθύνες ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ τόσο οι Εθνικές  Κυβερνήσεις όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση   που τα λόμπι των καρτέλ  έχουν δικτυωθεί για τα καλά στις Βρυξέλλες  με πρωτοφανή προώθηση τη πρακτική της  ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ  εξουσιών σε βάρος των ευρωπαίων πολιτών.

ΔΕΚΑ χρόνια αλώνιζαν  με το δεξιό δικαστή Κυρατσάκη.

Πότε  θα έλθει η ώρα  να  γίνει μια άλλου τύπου  συζήτηση   για ορισμένους   δήθεν αδέκαστους  δικαστές   και εισαγγελείς,  παραρτήματα  της διαπλοκής  και της δεξιάς.

Ποιοι θα τολμήσουν να αγγίξουν τα cartel,  τη συμμορία εναρμόνισης τιμών στα super market;; Ποια είναι τα μικρομεσαία εισοδήματα που μπορούν να αντέξουν  την προμήθεια τροφίμων  που οι τιμές τους αποτελούν ΜΑΣΤΙΓΑ  ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΒΊΩΣΗ;

Ποιoί   θα τολμήσουν   να ασχοληθούν με τη   καταστροφή  των τιμών του γάλακτος που το διέλυσαν  ως προϊόν, κατακλύζοντας με ΑΠΑΤΕΣ τη παραγωγή προϊόντων με λίμνες από ΣΚΟΝΗ  γάλα, εμφανίζοντας  τα προϊόντα αυτά  ως ΔΗΘΕΝ  παραγόμενα από φρέσκο γάλα;;

Ποιοι θα τολμήσουν να ασχοληθούν με την απάτη των δήθεν φρέσκων χυμών που είναι ΑΠΟΨΥΓΜΕΝΟΙ από τη Βραζιλία ;;

Ποιοι θα τολμήσουν να πουν γιατί με τις  εναρμονισμένες πρακτικές διέλυσαν τις τιμές κρεάτων και η χώρα ΕΙΣΑΓΕΙ κάθε χρόνο  κρέατα αξίας 16 δις, ναι 16 δις Ευρώ- όσο ένα  μνημόνιο-  για κάθε χρόνο. Και αντίστοιχο ετήσιο  έλλειμμα  στο ισοζύγιο εξωτερικών συναλλαγών.

Ποιοί θα τολμήσουν να αγγίξουν το καρτέλ των τραπεζών  και των  πρακτικών καμόρας  που εφαρμόζουν από κοινού.

Για να μη μιλήσουμε για το καρτέλ  στα τσιμέντα, στα ελαιουργεία, στα  δίδακτρα  του ιδιωτικού τομέα  κ.ο.κ.

Και μη μιλήσουν  οι αγορασμένοι πολιτικοί και οι εξωνημένοι δημοσιογράφοι για αγορά  γιατί οι αγορές έχουν ΚΑΝΟΝΕΣ  ή για  το  θεμιτό κέρδος  γιατί είναι άλλο το  κέρδος και άλλο η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ και η ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ.

  •  
    3
    Shares
  •  
  •  
  • 3
  •