Φουριόζος ξεκίνησε ο Αυγενάκης

Χρήστος Παπαθεοφάνους

Ευδιάθετος και ορεξάτος για δουλειά φάνηκε από την πρώτη κιόλας μέρα ο νέος Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης όπως είχαμε γράψει στις 9 του τρέχοντος μηνός, δηλ. την ημέρα που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα.

(Μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://new-economy.gr/2019/07/09/lefteris-avgenakis-itan-epilogi-mou-to-ipourgeio-athlitismou/)

Ο βουλευτής του Ηρακλείου Κρήτης,  έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του. Άλλωστε τα χρονικά περιθώρια είναι λίγα για να πάρει κρίσιμες αποφάσεις για τα αθλητικά ζητήματα.

Οι συναντήσεις του διαδέχονται η μία την άλλη.
 
Παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.  Συναντήθηκε με τον νέο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου με τον οποίο συζήτησε  το πλαίσιο μιας προγραμματικής σύμβασης “Μελέτης Αξιοποίησης” του ΟΑΚΑ, μεταξύ του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του Δήμου Αμαρουσίου.

Ακόμη συνάντηση γνωριμίας είχε στο γραφείο του στη Γ.Γ.Α. με το κλιμάκιο των FIFA/UEFA, που βρέθηκε και γι’ αυτό τον λόγο στην Αθήνα.

Συνάντηση με τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ).

Σύσκεψη με μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων  που θα διεξαχθούν στο τέλος του Αυγούστου στην Πάτρα.

Συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και το νέο Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου του  “Athens Equestrian Festival 2019”, τη μεγαλύτερη διοργάνωση υπερπήδησης εμποδίων Ιππασίας, που θα διεξαχθεί από 25 έως και 28 Ιουλίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Εννοείται ότι έπεται συνέχεια.

  •  
    1K
    Shares
  •  
  •  
  • 1K
  •