Η κυβέρνηση προσφέρει γή και νερό στην Τουρκική προκλητικότητα

Ενώ η Τουρκία φαίνεται να φορτώνει το νέο φορτίο των S400, πυραύλων που στοχεύουν στο να κάνουν την Τουρκία ‘φρούριο’ απρόσβλητο σε ενδεχόμενο πόλεμο που θα κάνει η ίδια απέναντι στον Ελληνισμό ή άλλες εθνότητες, η κυβέρνηση Μητσοτάκη φαίνεται να προσφέρει ‘γή και ύδωρ’ στον Σουλτάνο Ερντογάν!

Τι παρέλαβε σήμερα η Τουρκία

Σύμφωνα με το Τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολού ‘σήμερα ολοκληρώνεται η παράδοση του πυραυλικού συστήματος άμυνας S-400 καθώς το όγδοο ρωσικό αεροσκάφος που μεταφέρει τον εξοπλισμό του συστήματος προσγειώθηκε σε αεροπορική βάση στα περίχωρα της Άγκυρας’σύμφωνα με πληροφορίες του  υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας. ‘Η παράδοση εξαρτημάτων του S-400 Long Range Air and Missile Defense Systems  εγινε συγκεκριμένα καθώς το όγδοο αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Mürted.

Η εγκατάσταση ξεκίνησε στις 12 Ιουλίου, δηλαδή 4 μέρες μετά την ‘ορκωμωσία’ της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Μιάς κυβέρνησης, η οποία αναλώθηκε στο κυνήγι ‘κατσαριδών΄στα υπουργεία, και στην επιθεώρηση των σταχτοδοχείων, και η οποία έχει κλείσει τα τηλέφωνα, προφανώς από την υπερκόπωση, με την ανάληψη των νέων καθηκόντων.

Να σημειώσουμε ότι ο πρωθυπουργός κανόνισε ήδη …διακοπές για την Τήνο! Πρωτοφανές για Έλληνα πρωθυπουργο να κανει διακοπές ήδη απο το πρώτο δεκαπενθήμερο ανάληψης των καθηκόντων του.

Γη και υδωρ στην Τουρκία από την νέα Ελληνική κυβέρνηση

Η νέα κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσιευμα της εφημερίδας καθημερινή, που επικαλείται Τουρκικές πηγές, προγραμματίζει να επιστρέψει στην Τουρκία τους 8 Τούρκους αξιωματικούς!

Αυτη θα είναι η …’τιμωρία’ της Τουρκίας, προφανώς για τον εξοπλισμό της με S400, και για το γεωτρύπανο που έχει στείλει και ξεκίνησε γεωτρήσεις στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου.

Αυτή είναι η περήφανη ‘υψηλή στρατηγική’ της νέας κυβέρνησης;

new-economy.gr

  •  
    3
    Shares
  •  
  •  
  • 3
  •