Θανάσης Ματσώτας: Τι αποκαλύπτουν τα άστρα για την ορκωμοσία της κυβέρνησης

Του Θανάση Ματσώτα

 

Δεν μου αρέσει να προσεγγίζω πεσιμιστικά ένα ωροσκόπιο, αλλά αυτό της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης, καλό δεν το λες.  Για την ακρίβεια είναι μαύρο χάλι!

Το ταυ-τετράγωνο Ήλιου-Σελήνης με Κρόνο και Πλούτωνα, θα μπορούσε να πει κανείς (για να δει το ποτήρι μισογεμάτο), ότι είναι σοβαρό, έχει μεθοδικότητα και επιμονή και ακόμη περισσότερη αντοχή στα δύσκολα.

Σαφώς αυτά μπορεί να ισχύουν (ως ένα βαθμό) σε κάποιον χάρτη που έχει μια κάποια υποστήριξη από κάποια άλλα επιβοηθητικά στοιχεία.

Εδώ όχι μόνον δεν έχει, αλλά έρχεται και το τετράγωνο Ερμή-Άρη (σε σύνοδο ισομοιρίας στον Λέοντα) με τον Ουρανό στον Ταύρο και το τερματίζει! Οπότε οι συγκρούσεις εντός και εκτός της κυβέρνησης είναι αναπόφευκτες και μετωπικές!

Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για τη νέα κυβέρνηση και κατά τη γνώμη μου τα πρώτα δείγματα αυτών των δυσκολιών,  θα φανούν πριν βγει ο Ιούλιος και θα συνεχιστούν Σεπτέμβρη-Οκτώβρη σε πρώτη φάση.

Δεύτερη φάση στα μέσα του Δεκέμβρη και Ιανουαρίου και κατόπιν στα μέσα Μαρτίου και Απριλίου.

Αυτά για αρχή… και βλέπουμε…

Το ωροσκόπιο του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι τόσο δύσκολο και έχει κάποιες αβάντες, αλλά βάλλεται στα ίδια χρονικά διαστήματα με το ωροσκόπιο της κυβέρνησης και αυτό λέει πολλά.

Αυτά είναι τα βασικά. Γιατί υπάρχουν και άλλοι ιδιαίτερα ενδιαφέροντες και περίπλοκοι συνδυασμοί , αλλά είναι για πολύ εξειδικευμένο κοινό, οπότε δεν θα τους αναλύσω εδώ.

Αν τους λιγουρεύεστε (που θα έλεγε και ο υπουργός ανάπτυξης και επενδύσεων), μπορείτε να τους ακούσετε στο ερευνητικό τμήμα της Αστρολογικής Σχολής Κοσμόγραμμα.

Επίσης αυτό που λέγεται πως έγιναν οι εκλογές με τον ανάδρομο Ερμή  και γι αυτό θα ξαναγίνουν, έχει καταντήσει γραφικό.

Δεν είναι τόσο απλή η αστρολογία. Να θυμίσω ότι το 1981 ο Αντρέας Παπανδρέου, με ανάδρομο Ερμή έγινε κυβέρνηση.

Ναι, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για εκλογές πριν τη λήξη της τετραετίας, αλλά αυτό εξαρτάται από πολλούς αστρολογικούς παράγοντες, που θα αναλυθούν στην πορεία.

 

Θανάσης Ματσώτας

Υπεύθυνος Σπουδών Αστρολογικής Σχολής Κοσμόγραμμα

new-economy.gr

 

Για την ιστοσελίδα της αστρολογικής σχολής ΚΟΣΜΟΓΡAΜΜΑ πατήστε ΕΔΩ 

Για το γκρούπ ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ στο Facebook πατήστε ΕΔΩ

Για άρθρα του κορυφαίου Ελληνα αστρολόγου Θανάση Ματσώτα πατήστε ΕΔΩ

 

 

  •  
    72
    Shares
  •  
  •  
  • 72
  •