Ενθουσιασμός στην εκδήλωση του Αλέξανδρου Μωραϊτάκη

Μήνυμα βεβαιότητας για τον εκλογικό θρίαμβο του Κυριάκου Μητσοτάκη,

και ελπίδας για μια Ελλάδα που θα ξανασταθεί στα πόδια της,

μέσα από μια αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας,

έστειλε ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης με την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή του.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθηνών, και σημαντικός παράγοντας του χρηματιστηριακού χώρου,  μίλησε ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου ενεργών πολιτών, που δεν έκρυψαν την προσμονή τους για την αλλαγή σελίδας στη χώρα, αλλά και την αγωνία τους για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα μείζονα προβλήματα της πρώτης εκλογικής περιφέρειας της Αθήνας.

Ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης ανέπτυξε την πολιτική πλατφόρμα της υποψηφιότητάς του,

διεκδικώντας ψήφο εμπιστοσύνης και αξιολογικής κρίσης από την πλευρά των ψηφοφόρων της Α’ Αθηνών,

ώστε να τους εκπροσωπήσει με ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα στη Βουλή η οποία θα προκύψει από την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου.

(Στην φωτό ο Αλέξανδρος με την σύζυγό Ρίτα-Πικρού Μωραιτάκη-γνωστό και αγαπητό στέλεχος του χρηματοοικονομικού χώρου με μεγάλη φιλανθρωπική δράση και δυναμική πολιτική παρουσία- και με νέα στελέχη του επιτελείου του και της παράταξης στην εκδήλωση)

Στην ομιλία του, ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης ανέδειξε ως κεντρικές προτεραιότητες της αυριανής κυβέρνησης και του ίδιου, την οικονομία, την ασφάλεια, την υγεία και την υπεράσπιση παραδοσιακών θεσμών του λαού μας, όπως την οικογένεια και τη θρησκευτική πίστη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο φιλανθρωπικό έργο .

“Θα είμαι πάντα δίπλα σας”, ήταν η υπόσχεση που έδωσε ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης στους πολίτες της Α’ Αθηνών, εξηγώντας ως θεμελιώδη κινητροδότηση της υποψηφιότητάς του, την υποχρέωση να “μην καθόμαστε στον καναπέ, την ώρα που καταστρέφεται η πατρίδα μας”, και την αποφασιστικότητα να συμβάλλει από την πλευρά του ώστε, να ζήσουν καλύτερα όλες οι γενιές των Ελλήνων, σε μια εποχή κρίσιμη και γεμάτη προκλήσεις.

Τον Αλέξανδρο Μωραϊτάκη προλόγισαν μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς,

ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης

και οι Βασίλης Κικίλιας, Νικήτας Κακλαμάνης και Γκίκας Χαρδούβελης,

αναφερόμενοι στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της υποψηφιότητάς του για τους πολίτες της Α’ Αθηνών.

Εκτός από το πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα αλλά και τους εκλεκτούς
παρευρισκόμενους αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η αναφορά του κυρίου Χαρδούβελη στο
πρόσωπο του Αλέξανδρου Μωραϊτάκη με τα λόγια του Πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σε
μια συνεδρίαση της Βουλής «Τον Βλέπεις αυτόν είπε( κοιτάζοντας τον Αλέξανδρο Μωραϊτάκη ) ,
Αυτός ξέρει τα καλύτερα οικονομικά από όλους» .

Ακολουθεί βίντεο απο την εκδήλωση (ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ)

Αλέξανδρος Μωραϊτάκης – Κεντρική Προεκλογική Ομιλία

🗓 28 Ιουνίου ⏰ 8:00 μμ📌 Divani Caravel Hotel📇 Α. Μωραιτάκης – Κεντρική Προεκλογική Ομιλία#psifos_empistosinisΗ κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου βουλευτή με την ΝΔ στην Α' Αθήνας, Αλέξανδρου Μωραϊτάκη.1⃣ Πάτα «Υπενθύμιση» για να μην το χάσεις.2⃣ Κοινοποίησέ το για να μην το… χάσουν!3⃣ Την Παρασκευή συντονίσου… ΕΔΩ!#LiveStreaming #LIVE #ΑλέξανδροςΜωραϊτάκης

Δημοσιεύτηκε από Αλέξανδρος Μωραϊτάκης στις Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019

 

Ποιός είναι ο Αλέξανδρος Μωραιτάκης, ενα σύντομο βιογραφικό

Ο Αλέξανδρος Μαωραιτάκης γεννήθηκε το 1947 στην Αθήνα από γονείς που ήλθαν στην Αθήνα μετά την  Μικρασιατική Καταστροφή του 1922 [ο πατέρας ήταν Μικρασιάτης με καταγωγή από την Κρήτη και η μητέρα από την Καππαδοκία (το γένος Τσελεπίδη)].
Το 1965 πήρε απολυτήριο από το Ζ΄ Λύκειο Αρένων Παγκρατίου. Το 1966 εισήλθε στο Οικονομικό Τμήμα της ΑΣΟΕΕ και παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε στην Εμπορική Τράπεζα.
Μέχρι το 1972 ήταν στέλεχος της Εμπορικής Τράπεζας στο υποκατάστημα Παγκρατίου και αργότερα σαν συνεργαζόμενος με την Booz Allen στην Διεύθυνση Οργάνωσης. Από την ΑΣΟΕΕ αποφοίτησε το 1971 και το 1973 απέκτησε μεταπτυχιακό στην Διοικητική των Επιχειρήσεων από το Μεταπτυχιακό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ.
Παράλληλα με τις μεταπτυχιακές του σπουδές εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στο Πολεμικό Ναυτικό (στο τμήμα επιστημονικής οργάνωσης εργασίας) και στη συνέχεια εργάστηκε στην ΒΙΟΧΑΛΚΟ και Μanuli Hellas Καλώδια (νυν Nexans) ως διευθυντής εξαγωγών και σύμβουλος εξαγωγών σε επιχειρήσεις ηλεκτρολογικών και τηλεπικοινωνιακών ειδών.
Το 1977 εργάζεται ως ελεγκτής στην διεθνή ελεγκτική και συμβουλευτική εταιρεία Arthur Andersen μετά από επιτυχή εκπαίδευση στο Ειδικό Εκπαιδευτικό κέντρο στο Παρίσι.
Το 1978 τον βρίσκει στον Ελληνικό Οργανισμό Τυποποιήσεως (ΕΛΟΤ). Κατείχε τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου μέχρι το 1981 και στη συνέχεια εργάστηκε ως οικονομικός-επενδυτικός σύμβουλος και Assistant Vice President στη διεθνή επενδυτική τράπεζα Merrill Lynch στην Αθήνα και στο Monte –Carlo αλλά πιστοποιημένος με εξετάσεις σε όλα τα χρηματιστήρια των ΗΠΑ και της Μ. Βρετανίας.
Από το 1985 έως το 1991 συνεργάζεται στα ξένα χρηματιστήρια με την Drexel Burnham Lambert και ταυτόχρονα δραστηριοποιειται σε Κτηματικές Συναλλαγές.
Το 1989 ιδρύει την Nuntius Διεθνές Χρηματοοικονομικό Κέντρο, από το 1991 είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Χρηματιστηριακής Εταιρείας Νuntius και δραστηριοποιείται στις χρηματιστηριακές συναλλαγές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Παράλληλα και μέχρι το 1999 είναι βασικός μέτοχος της πληροφορικής εταιρείας Origin, η οποία σχεδίασε και υλοποίησε πρόγραμμα μετάδοσης χρηματιστηριακών πληροφοριών χαμηλού κόστους με κεραία και internet.
Διαθέτει επαγγελματικές ελληνικές & διεθνείς πιστοποιήσεις από ΕΚ, Χρηματιστήριο Κύπρου και NASD/SEC καθώς και NFA/CFTC σε α)ανάλυση αγορών, β)διαχείριση χαρτοφυλακίου, γ)επενδυτικές συμβουλές. Έχει ειδικές εργασιακές εμπειρίες επιπλέον σε θέματα συγχωνεύσεων,εξαγορών, αξιοποίησης ενεργητικού/ακινήτων επιχειρήσεων & οργανισμών, οργάνωσης τραπεζών, διεθνούς private banking, Επενδυτικής Τραπεζικής, Τραπεζικών Υπηρεσιών πλατφόρμας, κτηματικών συναλλαγών, εκτιμήσεων ακινήτων κλπ. Από το 2004 ( με μικρή διακοπή ολίγων μηνών) είναι αιρετός τρεις φορές Πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ(Συνδεσμος Χρηματιστων), ενώ διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ, της ΕΧΑΕ, του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών, του Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Παραγώγων και παλαιότερα αιρετός Ειδικός Γραμματέας του Συνδέσμου Πτυχιούχων ΑΣΟΕΕ.
Στη Βουλή κλήθηκε πολλές φορές θεσμικά ως ειδικός στα συζητούμενα οικονομικά και χρηματοπιστωτικά ν/σ.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •