Δράση Κοινωνικής Προσφοράς από τον Ιδιωτικό Παιδικό Σταθμό “Κουνιάκη Αφοί & Σία Ο.Ε.”

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, ο Ιδιωτικός Παιδικός Σταθμός “Κουνιάκη Αφοί & Σία Ο.Ε.” του Βύρωνα, προσέφεραν παρασκευασμένα φαγητά από την προετοιμασία και προσφορά των γονέων των μαθητών για την ημερήσια ενίσχυση της διανομής γευμάτων των ωφελούμενων της Δομής Παροχής Συσσιτίου.

Η Δομή «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα ευχαρίστησε θερμά τον Παιδικό σταθμό “Κουνιάκη Αφοί & Σία Ο.Ε.” για τη συνεργασία και την κοινωνική του προσφορά, καθώς και τον διευθυντή του Παιδικού Σταθμού Χάρη Κουνιάκη, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών για την πρωτοβουλία να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια του Δήμου και των Κοινωνικών Δομών.

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η κάθε προσφορά είναι πολύτιμη, αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου μας και ευελπιστούμε να σας έχουμε αρωγούς στο έργο μας και στο μέλλον. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί ώστε κανένα νοικοκυριό να μη στερείται βασικά αγαθά από το ημερήσιο γεύμα.

Η Δομή «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 17.00 στην οδό Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).

  •  
    4
    Shares
  •  
  •  
  • 4
  •