Συνάντηση του Υποψ. Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Φ. Γκανούλη με το Προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΥΑΘ

Κλιμάκιο της αυτοδιοικητικής παράταξης «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΥΣΗ» με τον επικεφαλής της Φίλιππο Γκανούλη επισκέφθηκε χθες 6 Μαίου 2019 το Προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΥΑΘ.

Στη συνάντηση, στην οποία ήταν παρόντες ο πρόεδρος του σωματείου κ. Γιώργος Αρχοντόπουλος, ο Γραμματέας κ. Δημήτρης Καρατζόγλου και ο Ταμίας κ. Δημήτρης Μαυρόπουλος, συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν την εταιρία και τους εργαζόμενους. Κυρίαρχα ζητήματα αποτελούν η διατήρηση του κοινωνικού χαρακτήρα της ΕΥΑΘ και η αποφυγή της ιδιωτικοποίησης, στόχοι για τους οποίους και τα δύο μέρη έχουν αγωνισθεί από κοινού κατά το παρελθόν.

Σύμπτωση απόψεων σημειώθηκε και στα θέματα της διατήρησης της ποιότητας του νερού της Θεσσαλονίκης καθώς και της βελτίωσης των υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, ζητήματα στα οποία η ιδιωτικοποίηση το μόνο που μπορεί να πετύχει είναι η μετατροπή ενός δημόσιου αγαθού σε εμπόρευμα.

Εκ μέρους του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΥΑΘ ζητήθηκε, πέρα από τη θεωρητική σύμπτωση απόψεων, η συμβολή της αυτοδιοικητικής παράταξης «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΥΣΗ» στην διατήρηση του κοινωνικού χαρακτήρα της ΕΥΑΘ και μετά τις εκλογές μέσα από ρεαλιστικές προτάσεις άμεσης εφαρμογής.

  •  
    17
    Shares
  •  
  •  
  • 17
  •