Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εορταστικό γεύμα για τους δικαιούχους της Δομής Παροχής Συσσιτίου

Η Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Βύρωνα, σε συνεργασία με την ομάδα χορού της Ένωσης Απανταχού Ευρυτανισσών για την αειφόρο ανάπτυξη της Ευρυτανίας, προσέφεραν ένα ξεχωριστό εορταστικό γεύμα, το οποίο διανεμήθηκε σε ωφελούμενους των υπηρεσιών της Δομής τη Μ. Τετάρτη 24/4 από τα γραφεία μας, Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα) τις ώρες 13:00 έως 15:00.

Το ημερήσιο γεύμα των δικαιούχων συνοδεύτηκε με διάφορα κεράσματα σε γλυκά και ποτά δημιουργώντας ένα φιλόξενο περιβάλλον ενόψει των εορτών. Επίσης, τα ενήλικα μέλη και τα ανήλικα τέκνα των ωφελούμενων είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν δωρεάν είδη δώρων, πασχαλινές λαμπάδες, βιβλία για μικρούς και μεγάλους και DVD της αρεσκείας τους από το Πασχαλινό Παζάρι που λειτουργεί στα γραφεία μας.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της ομάδας χορού της Ένωσης Απανταχού Ευρυτανισσών για την αειφόρο ανάπτυξη της Ευρυτανίας, τον φορέα «ΔΕΣΜΟ» και το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου που στήριξαν και συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της κοινωνικής συνεισφοράς.

Επιπρόσθετα, ευχαριστούμε τα τοπικά ζαχαροπλαστεία «ΖΑΡΑΣ» (Κύπρου 111-113) και «Αναστασία» (Αγίας Σοφίας 125) καθώς και τα καταστήματα DONUTS HOUSE «ΝΑNOU» (Λαοδικείας 2 & Κύπρου) για την ευγενική τους χορηγία.

Η Δομή «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα δήλωσε: «Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου που επιτελείται. Για τον λόγο αυτό θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά. Ευελπιστούμε να σας έχουμε αρωγούς και στο μέλλον».

Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 π.μ. – 17.00 μ.μ επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).

Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr

Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

  •  
    23
    Shares
  •  
  •  
  • 23
  •