Ο πρόεδρος Λενιν Μορένο, που επέτρεψε τη σύλληψη του Ασσανζ, ειναι προδότης και εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας, δήλωσε ο Ραφαέλ Κορέα

Ο πρώην πρόεδρος του Ισημερινού, Ραφαέλ Κορέα, επέκρινε έντονα τον πρόεδρο της χώρας Λένιν Μορένο, και ανθρωπο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, γιατί ΠΑΡΕΔΩΣΕ τον κορυφαίο αγωνιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Τζούλιαν Ασσάνζ, ιδρυτή της WikiLeaks,  στην αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου επιτρεποντας στην αστυνομία να εισέλθει στην πρεσβεία του Ισημερινου στο Λονδίνο.

Ο μεγαλύτερος προδότης στην ιστορία του Εκουαδόρ και της Λατινικής Αμερικής, Lenín Moreno, επέτρεψε στη βρετανική αστυνομία να εισέλθει στην πρεσβεία μας στο Λονδίνο για να συλλάβει τον Assange“, σχολίασε ο ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ πρώην προέδρος του Ισημερινου Ραφαέλ Κορρέα .

Ο αντισυστημικός πρώην πρόεδρος του Ισημερινου, Ραφαέλ Κορρέα

Υπόψιν ότι ο Ραφαέλ Κορέα είναι ο άνθρωπος που «ελευθέρωσε» τον Ισημερινό από το ΔΝΤ και διέσωσε τη ζωή του Ασσανζ δίνοντας του άσυλο, στην πρεσβεία του Ισημερινού το 2012.
“Ο Μορένο είναι ένας διεφθαρμένος άνθρωπος, αλλά αυτό που έχει κάνει είναι ένα έγκλημα που η ανθρωπότητα δεν θα ξεχάσει ποτέ“, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του Ισημερινού, Ραφαέλ Κορέα. Ο Assange ζούσε στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο.

Με δήλωση του και ο Εβο Μοράλες, ο αγωνιστής πρόεδρος της Βολιβίας, επίσης επέκρινε, καταδίκασε την σύλληψη του Ασσανζ.

 

  •  
    162
    Shares
  •  
  •  
  • 162
  •  

One thought on “Ο πρόεδρος Λενιν Μορένο, που επέτρεψε τη σύλληψη του Ασσανζ, ειναι προδότης και εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας, δήλωσε ο Ραφαέλ Κορέα

  • Δίνω θερμά συγχαρητήρια στον πρώην πρωθυπουργό του ισημερινού Ραφαέλ Κορέα για τον τρόπο που αντέδρασε με το να παραδώσει ο σημερινός πρωθυπουργός του ισημερινού τον Ασσάνζ στην νέα τάξη πραγμάτων. Τον Ραφαέλ Κορέα οι κάτοικοι του Ισημερινού θα έπρεπε να τον είχαν εικόνισμα [τρόπος του λέγειν] αλλά η διαφθορά είναι τόσο μεγάλη παγκοσμίως την οποία την ζούμε και οι Έλληνες δυστυχώς επί αιώνες τώρα. Νομίζω πως ωρίμασε ο χρόνος να αποτινάξουμε τον ζυγό από τα βρώμικα σκουλήκια που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνάνε να απελευθερώσουμε την Ελλάδα και να πάρει τη θέση που της αξίζει στο παγκόσμιο στερέωμα. Στο χέρι μας είναι να ψηφίσουμε στις εκλογές που έρχονται ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και να αυτοκυβερνηθούμε οι Έλληνες. Δεν είναι δυνατόν να σε κυβερνάνε οι εχθροί της Ελλάδος και να περιμένεις να πας μπροστά. Θα σας δώσω ένα απλό παράδειγμα για να γίνω κατανοητός. Ας πούμε ότι είναι δύο ομοειδείς επιχειρήσεις μία Ελληνική και μία Εβραική οι οποίες παράγουν τα ίδια προϊόντα και ανταγωνίζεται η μία την άλλη ποια θα επικρατήσει. Κάποια στιγμή η Ελληνική επιχείρηση προσλαμβάνει τον διευθυντή της Εβραϊκής επιχείρησης και τον κάνει διευθύνοντα σύμβουλο στην Ελληνική. Τι θα συμβεί στην Ελληνική επιχείρηση; Αυτό ακριβώς έχουμε πάθει οι Έλληνες επί αιώνες μας κυβερνάνε οι Εβραίοι με τους ρασοφόρους οι οποίοι είναι δικά τους παιδιά και είναι οι χειρότεροι εχθροί του Ελληνισμού. Εάν δεν το κατανοήσουμε αυτό ο κατήφορος που μας έχουνε βάλει δεν έχει τελειωμό μέχρι να μας αφανίσουν για να επιβάλουν την νέα τάξη πραγμάτων. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Comments are closed.