Οι άνθρωποι της παγκόσμιας νέας τάξης συνέλαβαν τον Julian Assange μέσα στην πρεσβεία!

Συνελήφθη μέσα στην Πρεσβεία του Ισημερινού ο  κορυφαίος αγωνιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Τζούλιαν Ασσάνζ. O Τζούλιαν Ασσάνζ, ειναι Αυστραλός προγραμματιστής υπολογιστών και ο ιδρυτής, το 2006 της Wikileaks. O Ασσάνς τράβηξε τη διεθνή προσοχή το 2010, όταν η WikiLeaks δημοσίευσε μια σειρά διαρροών που περιελάμβαναν αρχεία καταγραφής του πολέμου στο Αφγανιστάν , τα αρχεία καταγραφής του πολέμου στο Ιράκ και το CableGate .

Αμέσως μετά τις διαρροές αυτές, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ξεκίνησε ποινική έρευνα για το WikiLeaks και ζήτησε βοήθεια από τις συμμαχικές χώρες. Τον Νοέμβριο του 2010, η Σουηδία εξέδωσε ένα διεθνές ένταλμα σύλληψης για αυτόν με ΔΗΘΕΝ καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση και βιασμό ωστε να τον εκδόσει στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω του ρόλου του στη δημοσίευση μυστικών αμερικανικών εγγράφων. Ο ιδρυτης του Wikileaks παραδόθηκε στην αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου στις 7 Δεκεμβρίου 2010, αλλά απελευθερώθηκε με εγγύηση εντός 10 ημερών όπου και του χορηγήθηκε άσυλο από τον Ισημερινό τον Αύγουστο του 2012, επι προεδρίας του ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ προέδρου του Ισημερινου Ραφαέλ Κορρέα και παρέμεινε στην Πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο . Υπόψιν ότι ο Ραφαέλ Κορέα είναι ο άνθρωπος που “ελευθέρωσε” τον Ισημερινό από το ΔΝΤ.

Στη φωτο ο Ραφαέλ Κορέα, ο αγωνιστής πρόεδρος που χορήγησε ασυλο στον Ασσανζ και πέταξε εξω το ΔΝΤ απο τη χωρα του.

Ομως ο Ασανζ συνελήφθη τωρα, καθώς ο τωρινός νεοταξίτης πρόεδρος του Ισημερινού Λενιν Μορένο απέσυρε το άσυλο για τον Ασσανς.

Κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών του Δημοκρατικού Κόμματος του 2016, το WikiLeaks αποκάλυψε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλε ή έλαβε από την υποψήφια Χίλαρι Κλίντον από το ιδιωτικό διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της όταν ήταν υπουργός. Παρότι οι Σουηδοί εισαγγελείς εγκατέλειψαν την έρευνά τους για την κατηγορία για βιασμούς εναντίον του Ασσάνζ και ζήτησαν την αναίρεση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης στις 19 Μαΐου 2017., η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου δήλωσε ότι ισχύει ένταλμα σύλληψης για την αποτυχία του Ασσάνζ να παραδοθεί στη δική του εγγύηση.

Στο παρακάτω βίντεο , η στιγμη σύλληψης του κορυφαίου αγωνιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Τζούλιαν Ασσάνζ. Μιά συλληψη που αποτελεί προσβολή για την Βρετανία και τα δικαιώματα του πολίτη στην ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.

 

 

 

  •  
    570
    Shares
  •  
  •  
  • 570
  •