ΕΕΠΑΜΑ: Οδεύει η οικονομία προς νέο κράχ; Πού κατευθύνεται το ΧΑ; Εκδήλωση στο money show Θεσσαλονίκης

Η ΕΕΠΑΜΑ πραγματοποιεί εκδήλωση  την ερχόμενη Κυριακή  14/4/2019 και ώρα 12:00 – 14:00 στο Ξενοδοχείο Hyatt Regency,  στα πλαίσια του Thessaloniki  Money Show 2019.

Η εκδήλωση θα  γίνει στην αίθουσα Boardroom με θέμα: ‘Διεθνής οικονομία, αγορές : Προς νέο κραχ ; Διεθνείς Δείκτες, Euro/USD, Gold, Dry Baltic Index, Commodities, Fear Factors’.

Θα ακολουθήσει παρουσίαση με θέμα ‘Οι καταλύτες που θα κρίνουν την πορεία του ΧΑ   την επόμενη διετία.’ Στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρξει σύντομη Παρουσίαση Διεθνών Επαγγελματικών Πιστοποιήσεων CEFA (Certified European Financial Analyst) και CIIA (Certified International Investment Analyst).

Οι κάτοχοι των πιστοποιήσεων CEFA και CIIA  λαβαίνουν εξαίρεση απο τις εξετασεις πιστοποίησης Επενδυτικού Συμβούλου(CEFA, CIIA) , Διαχειριστή(CEFA, CIIA)  και Αναλυτή (CIIA). Βασικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Δρ. Πάνος Δάντης, CEFA, CAM, CRA, μέλος του ΔΣ της ΕΕΠΑΜΑ.

H είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.

H ΕΕΠΑΜΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ) αποτελεί μέλος του EFFAS – European Federation of Financial Analysts Societies. To site Της ΕΕΠΑΜΑ ειναι ΕΔΩ

 

  •  
    37
    Shares
  •  
  •  
  • 37
  •