Laura Kuenssberg:Ποια είναι τα επόμενα βήματα της Theresa May;

Η συντάκτρια του BBC Laura Kuenssberg, αποκάλυψε ότι η Theresa May έχει πλήρη επίγνωση του ότι είναι θέμα χρόνου να παλέψει στο κοινοβούλιο για τον έλεγχο του Brexit από τον αριθμό 10.

Η πολιτική συντάκτρια του BBC, δήλωσε στους ακροατές της Brexitcast ότι μια ομάδα από τους υπουργούς των Remainer στην κυβέρνηση θα ασκήσει πιέσεις στον πρωθυπουργό να «παραδώσει» τη διαδικασία του Brexit στο Κοινοβούλιο. Η κ. Kuenssberg, ισχυρίστηκε ότι θα είναι δύσκολο για την κ. May να σταματήσει την προσπάθεια των Remainers να αναλάβουν τον έλεγχο, καθώς θα αναγκαστεί να επιτρέψει στους Nick Boles, Yvette Cooper, Hilary Benn και Oliver Letwin να υποβάλουν εκ νέου την πρόταση τους για ενδεικτικές ψηφοφορίες στο Σώμα.

Ο συντάκτρια του BBC ανέφερε: «Υπάρχει μια πραγματικά ενδιαφέρουσα συζήτηση που πηγαίνει στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης, κι εννοώ την κορυφή της κυβέρνησης, για το εάν θα πρέπει να ηγηθεί της διαδικασίας του Κοινοβουλίου συλλογικά, προσπαθώντας να βρει έναν νέο τρόπο ή αν θα πρέπει να το επιτρέψουν να γίνει γι ‘αυτούς».

Πηγή:express.co.uk