Ενημέρωση στο ΚΑΠΗ Αγ. Τριάδας για τα αποτελέσματα του ελέγχου της αμυντικής λειτουργίας των ηλικιωμένων

Το απόγευμα της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου, συγκεντρώθηκαν στο ΚΑΠΗ Αγίας Τριάδας, οι ηλικιωμένοι του Δήμου που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ελέγχου της ανοσιακής τους επάρκειας. Ο επικεφαλής του εγχειρήματος, Παιδίατρος-Ανοσολόγος κύριος Μανώλης Λιάτσης, έκανε στην αρχή μια γενική ενημέρωση για τα αποτελέσματα των αιμοληψιών που πραγματοποιήθηκαν στις 16/2/19 και στη συνέχεια ενημέρωσε τον καθένα ξεχωριστά, συστήνοντας σε αρκετές περιπτώσεις, θεραπείες ή εμβολιασμούς.

Η ενημέρωση και κατά συνέπεια η πρόληψη, είναι το καλύτερο γιατρικό και ο σίγουρος δρόμος για να έχουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας μια καλύτερη ποιότητα ζωής και τούτο πρέπει να είναι μέλημα και βασική προτεραιότητα της τοπικής κοινωνίας. Θεωρητικά οι ηλικιωμένοι έχουν ευαίσθητο ανοσιακό σύστημα, έχουν όμως, όπως διαπιστώσαμε, όρεξη για ζωή και διάθεση εφήβου για δημιουργία.

Αυτό ήταν το συμπέρασμα που βγήκε στο τέλος της συνάντησης από την οποία φεύγοντας όλοι όσοι πήραν μέρος ευχαρίστησαν από καρδιάς το γιατρό και την Επισκέπτρια Υγείας κυρία Βασιλική Παναγιωτακοπούλου για την φροντίδα και την αγάπη που τους έδωσαν σε όλη τη διάρκεια του εγχειρήματος.

  •  
    2
    Shares
  •  
  •  
  • 2
  •