Συμμετοχή της Kyros Law Offices, Thales Advisory, Helinas στο ATHENS MONEY SHOW 19-20/1/2019

Η Ελληνική Ένωση Επενδυτών (Helinas http://helinas.gr/) και το δικηγορικό γραφείο Kyros Law Offices (http://kyroslawoffices.gr/), θα συμμετέχουν στο φετινό Athens Money Show 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel.
Μεταξύ των ομιλιών περιλαμβάνονται και:
– Οι δικαστικές εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της FOLLI FOLLIE από την Helinas υπέρ των μελών της.
– Οι δικαστικές εξελίξεις σχετικά με τις υποθέσεις της Kyros Law Offices   (ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ICSID WASHINGTON,  FOLLI, ΛΕΠΕΤΕ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, PROBANK) από την κ. Μ. Σκιαδιώτη & Ι. Κυριακόπουλο.)
– Συζήτηση με θέμα «Η προστασία των επενδυτών στο Ελληνικό Χρηματιστήριο – Αναγκαία θεσμικά μέτρα για την θωράκιση της Κεφαλαιαγοράς από στρβλώσεις, αδιαφανείς πρακτικές και φαινόμενα κατάχρησης αγοράς – Απόψεις και Θέσεις Κυβέρνησης & Αντιπολίτευσης«. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο γνωστός δημοσιογράφος Χρήστος Κώνστας, ενώ στο panel θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των κομμάτων, των οποίων η συμμετοχή θα επιβεβαιωθεί έγκαιρα.
– Συζήτηση με θέμα «Οι επενδυτικές επιλογές για το 2019 στην Ελλάδα και διεθνώς«. Την συζήτηση θα συντονίσει δημοσιογράφος οικονομικού ρεπορτάζ , ενώ θα συμμετέχει ο κ. Α. Νοδαράκης Δ/νων Σύμβουλος της ΘΑΛΗΣ ΑΕΕΔ και ο κ. Π. Χαραλαμπόπουλος, Αντιπρόεδρος της ΘΑΛΗΣ ΑΕΕΔ οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους για το 2019.
Για το πλήρες πρόγραμμα των ομιλιών παρακαλώ συμβουλευτείτε το σύνδεσμο:
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αντίστοιχους συμμετέχοντες: info@helinas.gr, info@kyroslawoffices.gr, info@thalesadvisory.gr
  •  
    1
    Share
  •  
  •  
  • 1
  •