Η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα έκανε την εμφάνισή της και στο Πάρκο Καραολή & Δημητρίου!

Η κλεψύδρα έχει … αναποδογυρίσει, η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα έχει κάνει την εμφάνισή της και το Πάρκο στην Καραολή & Δημητρίου φόρεσε τα γιορτινά του την Κυριακή όπου και υποδέχθηκε τους κατοίκους του Βύρωνα σε μια φαντασμαγορική γιορτή!

Η διασκέδαση των μικρών μας φίλων ξεκίνησε με κάλαντα από την χορωδία των μαθητών του 7ου Δημοτικού Σχολείου με την επιμέλεια της Κυριακής Τριανταφύλλου και την αρωγή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ενώ συνεχίστηκε με τα Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδίσματα από τους προσκόπους της πόλης. Οι μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να χορέψουν και να τραγουδήσουν παραδοσιακούς χορούς και σκοπούς με το Σύλλογο Αρμενίων και τις Ενώσεις  Ηπειρωτών και  Κρητών του Δήμου Βύρωνα.

Παραδοσιακά γλυκίσματα και εδέσματα γεύθηκαν όλοι από τα ζαχαροπλαστεία  της περιοχής μας  «ΤΣΙΡΟΣ» και «ΥΓΙΕΙΝΟ ΜΕ ΝΟΥ», που αφιλοκερδώς ανταποκρίθηκαν, όπως φυσικά και η Κοινωνική Κουζίνα  «Ο Άλλος Άνθρωπος» που μαγείρεψε για όλους τους συμμετέχοντες.

Τη γιορτή επιμελήθηκε το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Βύρωνα,  με ιδιαίτερη  φροντίδα  και  γνώμονα   πάντα    «την αγωγή  των   ψυχών  μας», ενώ με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας  για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου (Παντοπωλείο & Συσσίτιο) που προσφέρουν ότι μπορούν στους συνανθρώπους μας, όπως επιβάλλεται να γίνεται σε μια ευνομούμενη πολιτεία.

Τους παρευρισκόμενους αλλά και όλους τους ενεργά συμμετέχοντες, ευχαρίστησε προσωπικά ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης ευχόμενος ¨Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους.”

  •  
    2
    Shares
  •  
  •  
  • 2
  •