Ό Μ. Σαλβίνι στην Αθήνα: Τι έκανε, που πήγε, πως κινήθηκε?…

Αστραπιαία επίθεση ολίγων ωρών πραγματοποίησε προχθές στην Αθήνα ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Ιταλίας και Υπουργός των Εσωτερικών Μ. Σαλβίνι.

Η επίσκεψη ήταν καθαρά ιδιωτική και έγινε με αεροπλάνο της γραμμής και όχι με ιδιωτικό τζετ, όπως έγραψαν κάποια sites.

Σκοπός του σύντομου ταξιδιού του Ιταλού πολιτικού ηγέτη, που κυριαρχεί σήμερα στην γειτονική μας χώρα και είναι πρώτος στις δημοσκοπήσεις, ήταν να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μίλαν. Ο ίδιος είναι φανατικός οπαδός της Μίλαν, όπως και το σύνολο, σχεδόν, των ιδρυτικών μελών του κόμματος «Λέγκα του Βορρά», του οποίου ηγέτης είναι ο Σαλβίνι.

Στην επίσκεψή του αυτή συνοδευόταν από τον γιό του και από τέσσερις άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας.

Στο γήπεδο Καραισκάκι ο Σαλβίνι έφτασε με αυτοκίνητο της Ιταλικής Πρεσβείας της Αθήνας και συνοδευόμενος από έναν ανώτερο Διπλωμάτη, ο οποίος έκανε και τους σχετικούς διακανονισμούς με την διεύθυνση του γηπέδου και την ηγεσία του Ολυμπιακού, προκειμένου να του διατεθεί η σουίτα υπ΄αριθμόν 416 για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Ιταλός πολιτικός παρακολουθούσε με αγωνία όλες τις φάσεις, μαζί με τον γιό του, ο οποίος είναι, επίσης, φανατικός οπαδός της Μίλαν.

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού είναι αλήθεια, ότι στενοχώρησε τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ιταλίας, που έφυγε, σχεδόν, αμίλητος από το γήπεδο, για να πάει στο ξενοδοχείο HILTON όπου πέρασε το βράδυ.

Νωρίς το πρωί της επομένης, ο Σαλβίνι πήρε πρωινό με τον γιό του και έφυγε από το ΗΙLΤΟΝ για να προλάβει την πτήση της επιστροφής.

Να σημειωθεί ότι η ΕΛ.ΑΣ. διέθεσε μόνο έναν αστυνομικό για την φύλαξη του Ιταλού πολιτικού κατά την διαμονή του στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, παραβλέποντας το γεγονός ότι υπάρχουν και στην Ελλάδα, όπως και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, «δυναμικές ομάδες», που, άλλες μεν συμφωνούν απόλυτα με την πολιτική του και άλλες καταγγέλλουν τον ίδιο ως ακραίο και τις απόψεις του ως ακροδεξιές.

Πηγή:europost.gr

  •  
    4
    Shares
  •  
  •  
  • 4
  •