Φόρεσε τα γιορτινά του ο Δήμος Βύρωνα: Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Την έναρξη της εορταστικής περιόδου σηματοδότησε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη, στην κατάμεστη κεντρική πλατεία Αγίου Λαζάρου.

O Δήμος Βύρωνα για άλλη μια χρονιά φόρεσε τα γιορτινά του, με το λαμπερό δέντρο περιτριγυρισμένο από τους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, τα χαρούμενα μικρά παιδιά, που επισκέπτονται τον Αϊ-Βασίλη στο σπιτάκι του για να του παραδώσουν το γράμμα τους, με Bubble Show, παιχνίδια με Ζογκλέρ και Μίμο, με τα Χριστουγεννιάτικα Μπισκοτοσπιτάκια και το Μαλλί της Γριάς.

Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε το μουσικό συγκρότημα Jazzy Train που ανέλαβε να διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους, ενώ μικροί και μεγάλοι εντυπωσιάστηκαν από τον χορό της ομάδας Byron και τις  cheerleaders.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα ευχαρίστησε τους αιρετούς για την παρουσία τους, τους εργαζόμενους που βοήθησαν για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και κυρίως τα δεκάδες μικρά παιδιά που πήγαν για να παίξουν και να χαρούν με το πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα.

Ευχήθηκε σε όλες και όλους Καλές Γιορτές και κάλεσε όλους τους δημότες να προτιμήσουν την Αγορά και τα καταστήματα του Βύρωνα για τα ψώνια τους τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα τόνισε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι το φως του Χριστουγεννιάτικου δέντρου να φωτίσει τις ψυχές και τις καρδιές μας ώστε να είμαστε Καλοί άνθρωποι, Αλληλέγγυοι με όσους έχουν την ανάγκη μας, Χρήσιμοι για τη χώρα μας αλλά και για τη γειτονιά μας, τον Βύρωνα».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: 

Ο Επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή Βύρωνα», Χρήστος Γώγος.

Ο Επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ελπίδας», κος Αλέξης Σωτηρόπουλος.

Οι Αντιδήμαρχοι : Λεμονιά Κλωνάρη,  Μιχάλης Καραγιάννης,  Δημήτρης Κόκκαλης, Γιάννης Μαυρίκης και  Χρήστος Σπυρόπουλος.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι : Σοφία Δασκαλοπούλου, Γιώργιος Αρβανίτης,  Ελένη Βασιλοπούλου, Γιώργιος Κρατσιώτης, Γιώργιος Ντόβολος, Αθανάσιος Οικονόμου, Αθανάσιος Παπαδημητρίου, Ευθύμης Τέγος και Ελευθέριος Τριανταφύλλου.

Επίσης ο πρόεδρος της Β’ Βάθμιας Επιτροπής Παιδείας, Βασίλης Τζιαφάς, ενώ από τον Σύλλογο Κρητών Βύρωνα, ο Πρόεδρος Αντώνης Γοναλάκης και τέλος από την Ένωση Ηπειρωτών Βύρωνα, η Πρόεδρος Αλέκα Σιώζου.

Να τονίσουμε πως οι εκδηλώσεις σε όλη την πόλη συνεχίζονται.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •