Δράση Συγκέντρωσης Τροφίμων από Κοινωνικές Δομές Κοινωνικών Παντοπωλείων & Παροχής Συσσιτίου των Δήμων Βύρωνα & Δάφνης-Υμηττού που πραγματοποιήθηκε στις 19/9/2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση συγκέντρωσης τροφίμων των Δομών Κοινωνικών Παντοπωλείων & Παροχής Συσσιτίου των Δήμων Βύρωνα & Δάφνης-Υμηττού σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού. Η δράση υλοποιήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Θεάτρου Βράχων κατά τη διάρκεια συναυλίας του Γιάννη Αγγελάκα.

Η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε από πολλούς κατοίκους της περιοχής κ όχι μόνο, οι οποίοι παρευρέθηκαν και στήριξαν την προσπάθειά μας προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα δοθούν σε άπορους κατοίκους των Δήμων μας.

Οι συμμετέχοντες κάτοικοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από το προσωπικό των Κοινωνικών Δομών των Δήμων για το έργο το οποίο επιτελείται και αφορά όλους μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Δήμου Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού Μιχαήλ Ι. Σταυριανουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Βύρωνα κος Χρήστος Σπυρόπουλος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Νέας Γενιάς Δήμου Βύρωνα κα Κλωνάρη Λεμονιά, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Εσόδων & Οικονομικού Τμήματος Δήμου Δάφνης -Υμηττού κος Αναστάσιος Μπινίσκος, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού Δήμου Δάφνης – Υμηττού κα Γεωργία Σκιαδοπούλου, η Πρόεδρος Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού Δήμων Βύρωνα & Δάφνης – Υμηττού κα Ελένη Βασιλοπούλου και η Καλλιτεχνική Διευθύντρια Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού Δήμων Βύρωνα & Δάφνης – Υμηττού κα Τασία Σαρρίδου.

Όλα τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν προέρχονταν από προσφορά ιδιωτών, οι οποίοι με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου μας. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά τους αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου μας και για τον λόγο αυτό θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά και ευελπιστούμε να τους έχουμε αρωγούς στο έργο μας και στο μέλλον.

 1. Πληροφορίες Επικοινωνίας Κοινωνικών Δομών: Κοιν. Παντοπωλείο & Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα:

Δ/νση: Ιθώμης 6, Βύρωνα

Τηλέφωνο: 210-7653054

Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr

 1. Πληροφορίες Επικοινωνίας Κοινωνικών Δομών Δήμου Δάφνης-Υμηττού:

Δ/νση Κοινωνικού Παντοπωλείου: Ελευθερίου Βενιζέλου 5, Δάφνη

Τηλέφωνο: 210-9739387

Email: k.pantopolio.dafni@gmail.com

Δ/νση Δομής Παροχής Συσσιτίου: Αλεξάνδρας 65 & Βύρωνος, Δάφνη

Τηλέφωνο: 210-9719013

Email: k.syssitio.dafni@gmail.com

 •  
  1
  Share
 •  
 •  
 • 1
 •