Εξώδικο Καρυπίδη κατά ιστοσελίδας

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης προσφεύγει νομικά κατά ιστοσελίδας με αφορμή δημοσίευμα σχετικά με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Στην αντεπίθεση περνά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος απέστειλε εξώδικο κατά πολιτικής ιστοσελίδας, με το οποίο προαναγγέλλει νομικές κινήσεις με αφορμή δημοσίευμα σχετικά με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Αναλυτικά το περιεχόμενο του εξώδικου:

«Θεωρώ το από 21.9.2018 δημοσίευμά σας συκοφαντικό και κατευθυνόμενο καθώς παρά τις διευκρινήσεις που σας έδωσα, εσείς δημοσιεύσατε ψεύδη και ανακρίβειες, φανερώνοντας ότι οι προθέσεις σας είναι κακόβουλες, εκβιαστικές, γκεμπελικού τύπου.

Για να γνωρίζει όμως και ο κόσμος της αλήθεια, την όποια ήδη σας γνωστοποίησα, πράγματι η ΑΑΔΕ προέβη στην σύνταξη έκθεσης ελέγχου ΦΠΑ για τις διαχειριστικές χρήσεις 2008 έως 2013 υποβάλλοντας μηνυτήρια αναφορά κατά των προσώπων που ήταν ιδιοκτήτες και διαχειριστές της εταιρείας, τα πρόσωπα όμως αυτά ανήκουν στην οικογένεια που είχε πρώτα τα Σούπερ Μάρκετ και εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτά. Ουδέποτε η εισαγγελία ασχολήθηκε μαζί μου όπως γράψατε με πρόθεση να με προσβάλλετε, καθώς όπως σας διευκρίνισα, η εισαγγελία γνωρίζει ότι, για το επίδικο χρονικό διάστημα δεν φέρω καμία ευθύνη και για τον λόγο αυτό άσκησε δίωξη σε τρίτα πρόσωπα και όχι σε μένα. Άλλωστε αυτό προκύπτει και από το πόρισμα που σας γνωστοποίησα.

Όσον αφορά το χρονικό διάστημα που εγώ ασκούσα την διαχείριση της εταιρείας και συγκεκριμένα από τον Μάρτιο του 2014 έως και τον Ιούνιο του 2016 και όπως σας γνωστοποίησα παραπέμποντάς σας συγχρόνως και στα σχετικά έγγραφα, εγώ έχω καταβάλει στο ΙΚΑ το ποσό των 18.599.475,50, στην ΔΟΥ το ποσό των 6.203.118,99 και για μισθοδοσία των εργαζομένων το ποσό 42.000.000 ευρώ. Επαναλαμβάνω ότι μολονότι σας γνωστοποίησα τα ανωτέρω με λεπτομέρειες, εσείς γράψατε ότι δήθεν με ψάχνουν για ξέπλυμα χρήματος.

Όσον αφορά δε τα εργατικά που αναφέρετε στο δεύτερο σκέλος του δημοσιεύματός σας, τονίζω και τούτο μόνο προς ενημέρωση των αναγνωστών σας, καθώς εσείς δείχνετε ότι δεν σας ενδιαφέρει η αλήθεια ότι, με την υπ. αριθμ. 245/2018 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών έγινε δεκτή τριτανακοπή μου και το δικαστήριο μου επιδίκασε το ποσό των 7.483.000,00 ευρώ, ποσό το οποίο ήδη έχω εκχωρήσει στους εργαζόμενους της εταιρείας. Θέλω τέλος να γνωρίσω στο αναγνωστικό σας κοινό ότι τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί αγωγή σε βάρος της οικογένειας Μαρινόπουλος αλλά και όλων των εμπλεκόμενων για απάτη σε βάρος μου αξιώνοντας ποσό που υπερβαίνει τα 23.000.000 ευρώ.

Από την εξέλιξη της υπόθεσης αυτής θα καταδειχθεί ότι υπεύθυνοι για το κλείσιμο της εταιρείας μου και κατά συνέπεια υπόχρεοι για την καταβολή των χρεών της είναι η οικογένεια Μαρινόπουλος αλλά και οι νέοι ιδιοκτητές. Σας δηλώνω ότι οι γκεμπελικές μέθοδοι κατασυκοφάντησής μου δεν θα περάσουν και ότι για τις ενέργειές σας αυτές θα προσφύγω άμεσα στα αρμόδια αστικά και ποινικά δικαστήρια, καθώς θεωρώ ότι το δημοσίευμά σας είναι κακόβουλο, κατευθυνόμενο και προσβάλλει άμεσα και βάναυσα την υπόληψή μου.

Αιδώς αργείοι …

Θόδωρος Καρυπίδης»

Πηγή:metrosport.gr

  •  
  •  
  •  
  •  
  •