Φεστιβάλ καλοκαιρινών προβολών Δήμου Καλλιθέας

Από 14 Ιουλίου έως 26 Αυγούστου 2018 – Μαντζαγριωτάκη & Εσπερίδων (Πρώην Εγκαταστάσεις Ι.Κ.Α.) – ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Με χαρά εγκαινιάζουμε έναν νέο θεσμό για την πόλη μας. To «CINE ΘΕΡΙΝΟΝ», το νέο δημοτικό καλοκαιρινό κινηματογράφο της Καλλιθέας που ανοίγει τις πόρτες του στις παλιές εγκαταστάσεις του ΙΚΑ πίσω από την πλατεία Δαβάκη.

Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα, θα χαρούμε σύγχρονες ταινίες για μικρούς και μεγάλους, «σινεφίλ» αφιερώματα από τον ελληνικό και παγκόσμιο κινηματογράφο καθώς και τιμητικές βραδιές αφιερωμένες σε Έλληνες σκηνοθέτες.

Η λειτουργία του θερινού κινηματογράφου δίνει αξία σε ένα χώρο που μέχρι τώρα παρέμενε ανεκμετάλλευτος, τονώνει το κέντρο της πόλης μας και βελτιώνει την ποιότητα ζωής και την πολιτιστική δραστηριότητα στην Καλλιθέα μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Το πολιτιστικό καλοκαίρι, ένας θεσμός που καθιερώθηκε στην πόλη μας τα τρία τελευταία χρόνια, συνεχίζει να πρωτοπορεί.

Στις 14 Ιουλίου ξεκινάει το Φεστιβάλ καλοκαιρινών κινηματογραφικών προβολών. Σαράντα (40) καλοκαιρινά βράδια με ταινίες από όλον τον κόσμο που θα ψυχαγωγήσουν ποιοτικά μικρούς και μεγάλους.

Με αφιερώματα σε καταξιωμένους ‘Ελληνες σκηνοθέτες αλλά και με κλασσικές ταινίες του Παγκόσμιου Κινηματογράφου φιλοδοξούμε το “Σινέ θερινόν”, να αποτελέσει μία όαση ψυχαγωγίας για τους κατοίκους της πόλης μας αλλά και όλης της Αθήνας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Κατεβάστε ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ εδώ σε μορφή Acrobat (.pdf)

Πληροφορίες: 210 95.70.001 – 210 95.89.598

  •  
    1
    Share
  •  
  •  
  • 1
  •