Μεσίστια κυματίζει η ελληνική σημαία στο δημαρχείο Σερρών με απόφαση του Δημάρχου

Μεσίστια κυματίζει το εθνικό μας σύμβολο, η σημαία της χώρας μας, στο δημαρχείο Σερρών, με απόφαση του δημάρχου Σερρών Πέτρου Αγγελίδη, ως ένδειξη διαμαρτυρίας και στεναχώριας για την συμφωνία που υπογράφηκε μεταξύ της γειτονικής χώρας και της χώρας μας την Κυριακή το μεσημέρι.

Ο δήμαρχος Σερρών ,Πέτρος Αγγελίδης, σχολιάζοντας την υπογραφή της συμφωνίας , τόνισε «Η αναγνώριση της Μακεδονικής ταυτότητας και της Μακεδονικής γλώσσας αποτελεί τον πυρήνα του μακεδονικού αλυτρωτισμού και αυτό προκαλεί ανησυχία για το μέλλον. Όμως σε τέτοια σοβαρά εθνικά, δεν είναι οικονομικό είναι εθνικό, πρέπει να υπάρχει εθνική ενότητα ,ομοψυχία, δεν πρέπει να διχαζόμαστε. Και δεν πρέπει να υπάρχουν υπερβολές. Δεν διδαχθήκαμε από τα λάθη του παρελθόντος; Για να δούμε τι μπορεί να γίνει από δω και πέρα».

Για την απόφαση να κυματίζει μεσίτρια η σημαία στον ιστό, στο Δημαρχείο Σερρών, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε: «Εμείς ως ένδειξη διαμαρτυρίας, στεναχώριας μας διέταξα να κυματίζει μεσίστια η σημαία στο δημαρχείο Σερρών», ενώ στην ερώτηση αν είναι σωστό, είπε: «Για μένα είναι σωστό, είναι πολύ σωστό, αναλαμβάνω την ευθύνη».

Δήμητρα Μετόκη

Πηγή:e-simerini.gr

3Shares