Στη Ρόδο κλιμάκιο Αμερικανών για τους συνταξιούχους μετανάστες

Το Γραφείο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στο πλαίσιο της καθιερωμένης πλέον ετήσιας ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων, σκοπεύει να επισκεφθεί το νησί της Ρόδου την 22α Ιουνίου 2018 με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στις Η.Π.Α., που τώρα κατοικούν στο νησί.

Η ενημέρωση θα αφορά τις τελευταίες εξελίξεις και εφαρμογές για τις Συντάξεις του Αμερικανικού ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων του επονομαζόμενου Social Security Administration.

Για τον σκοπό αυτό, κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένο σε συνταξιοδοτικά θέματα θα βρίσκεται στη Ρόδο, πρόθυμο να λύσει οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό πρόβλημα απασχολεί το κοινό.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την 22α Ιουνίου 2018 ημέρα Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου της Ρόδου, Γρηγορίου Λαμπράκη 8.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν τον Επίτροπο (Warden) του νησιού της Ρόδου για θέματα Ελληνο-Αμερικανών κ. Χρήστο Ζαβοριανό στο τηλέφωνο 6946797587 ή στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στο τηλ. 210-7202426 καθημερινά από 9.30-11.30 εκτός Τετάρτης.

Πηγή:rodiaki.gr

  •  
  •  
  •  
  •  
  •