Τι συγκλονιστικό δείχνουν τώρα τα Αστρα γιά συγκρούσεις, Τουρκία και ΕΥΡΩ!

Αποκλειστική συνέντευξη στο new-economy.gr , με τον κο Θανάση Ματσώτα, τον κορυφαίο Ελληνα Αστρολόγο και Υπεύθυνο σπουδών στην Αστρολογική Σχολή «Κοσμόγραμμα».

Κύριε Ματσώτα είχατε προβλέψει ένα δύσκολο καλοκαίρι. Πώς βλέπετε τις εξελίξεις σε γενικές γραμμές σε παγκόσμιο επίπεδο;

Μπαίνουμε στη δύσκολη φάση των εκλείψεων του καλοκαιριού, που είναι ιδιαίτερα δύσκολες. Σε κοσμικό επίπεδο θα έχουμε αύξηση της έντασης στις εμπόλεμες ζώνες, τρομοκρατικά χτυπήματα, έντονα ξεσπάσματα βίας και πτώσεις αεροσκαφών. Το διάστημα επιρροής των εκλείψεων, δεν εξαντλείται γύρω από τις ημέρες που αυτές πραγματοποιούνται. Πρακτικά, ξεκινά από τώρα και φτάνει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.
Η Αγγλία και η Γαλλία είναι για μια ακόμη φορά στο στόχαστρο, που σημαίνει ότι ιδιαίτερα γύρω από Παρίσι και Λονδίνο (αλλά όχι μόνο εκεί), μπορεί να έχουμε γεγονότα σαν τα παραπάνω που περιέγραψα.
Εμένα πάντως αυτό που θα με δυσαρεστήσει περισσότερο από όλα, είναι ένα εξαιρετικά δυσάρεστο συμβάν με κάποιο πρόσωπο που όλοι έχουμε στην καρδιά μας! Για λόγους δεοντολογίας, δε θα ήθελα να γίνω πιο σαφής.

Να πάμε στα Ελληνοτουρκικά, όπου και εκεί είχατε κάνει ανάλογες προβλέψεις;

Η 1η έκλειψη στις 13 Ιουλίου είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τον Tayyip Erdogan, σε προσωπικό και πολιτικό επίπεδο και ήδη τα δύσκολα τα βρίσκει μπροστά του ενόψει εκλογών αλλά θα βρει πολύ περισσότερα μετά από αυτές.
Δύσκολη είναι και η 2η έκλειψη στις 27 Ιουλίου που είναι τεράστιας σημασίας για τον Αλέξη Τσίπρα και μπορεί να φέρει γεγονότα επίσης σε προσωπικό και πολιτικό επίπεδο.
Τι είδους μπορεί να είναι αυτά; Μπορώ να τα περιγράψω σαν οξείες καταστάσεις όπως μια μικρή ασθένεια ή κάποιο μικρό ατύχημα. Προβλέπεται μεγάλη αναταραχή στο πολιτικό σκηνικό και ο πρωθυπουργός θα βρεθεί μπροστά σε δύσκολες και απρόβλεπτες καταστάσεις. Ωστόσο τα υπόλοιπα αστρολογικά στοιχεία είναι ιδιαίτερα θετικά γι αυτόν και του αφήνουν περιθώρια να υπερβεί τα προβλήματα που θα προκύψουν και κυρίως το πρόβλημα με την Τουρκία.
Το κυρίως πρόβλημα λοιπόν, είναι ότι αυτή η έκλειψη επηρεάζει ταυτόχρονα τον χάρτη της Τουρκίας αλλά και της Ελλάδας και το επίμαχο διάστημα, όπως προείπα, είναι από τέλος Μαΐου μέχρι λίγο μετά τα μέσα Οκτωβρίου. Το πιθανότερο είναι ότι μετά τις Τουρκικές εκλογές θα δούμε ιδιαίτερα επιθετική συμπεριφορά από την Τουρκία και δεν αποκλείω ένα ισχυρό θερμό επεισόδιο. Κατά τη γνώμη μου αυτό δε στέκει λογικά αλλά στέκει αστρολογικά.

Θα είναι ένα επεισόδιο παρόμοιο με των Ιμίων;

Αν συμβεί, θα είναι μικρότερης έκτασης από τα γεγονότα των Ιμίων, μάλλον θα είναι στον αέρα, χωρίς να αποκλείω κάτι άλλο και μπορεί να έχει σχέση με τα Τουρκικά drones και γενικότερα με νέες τεχνολογίες ή μέσα ηλεκτρονικού πολέμου.
Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον Υδροχόο κατά το διάστημα αυτής της έκλειψης και η παραδοσιακή αστρολογία λέει πως όποιος επιτεθεί πρώτος όταν ο Άρης είναι ανάδρομος, στο τέλος βγαίνει χαμένος. Ωστόσο η αστρολογία δεν είναι τόσο απλή!
Κατά τη γνώμη μου και με βάση το σύνολο των αστρολογικών παραμέτρων και όχι τις προσωπικές μου προτιμήσεις και επίσης χωρίς κανένα ίχνος εθνικιστικών τόνων, θα πρέπει να κινηθούμε επιθετικά και χωρίς τον παραμικρό δισταγμό, απέναντι σε κάθε Τουρκική πρόκληση!
Ακόμη και αν δεν έχουμε θερμό επεισόδιο, η ένταση θα συνεχιστεί και σίγουρα θα υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις στις σχέσεις των δύο χωρών, λόγω παράλληλου γεωπολιτικού παιχνιδιού που θα εξελιχθεί ταχύτατα.
Η Τουρκία έρχεται συνεχώς σε πιο δεινή θέση, όπως τόσα χρόνια υποστηρίζω και είναι μία ανάσα πια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στο οποίο θα μπει το αργότερο μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Σε διεθνές επίπεδο και κυρίως στο μέτωπο της Μέσης Ανατολής, θα υπάρξουν εξελίξεις;

Φυσικά και θα υπάρξει αυξημένη ένταση και κάποιες χώρες θα μπουν πιο ενεργά στο παιχνίδι.
Το Ισραήλ ανήκει στις χώρες που επηρεάζονται ιδιαίτερα από τη Σεληνιακή έκλειψη της 27ης Ιουλίου, πράγμα που σημαίνει ότι εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό σε πολεμικά γεγονότα όλο αυτό το διάστημα και δεν αποκλείεται καθόλου να έχει σημαντική απώλεια ή και να δημιουργήσει κάτι ανάλογο στους αντιπάλους του και ιδιαίτερα σε μια εμπλοκή με την Τουρκία!

Στην Ευρώπη και ειδικά με το θέμα της Ιταλίας που έχει προκύψει, βλέπετε να επέρχεται ομαλότητα;

Στην Ιταλία, όχι μόνο δεν έχουμε δει ακόμη όλο το έργο αλλά είμαστε ακόμη στους τίτλους της αρχής. Μέχρι τα μέσα του Φθινοπώρου θα πάρουμε τα πρώτα δείγματα γραφής αλλά το κυρίως έργο θα παιχτεί το 2019, ειδικά προς το καλοκαίρι, με ιδιαίτερες αναταραχές στην Ευρώπη αλλά και στο πολιτικό σκηνικό της γειτονικής χώρας. Φυσικά θα έχουμε και άλλες εξελίξεις το 2020 αλλά και αργότερα, όπου πάμε σε χρονιές σημαντικές για την αποσταθεροποίηση του Ευρώ.

 

Η Αστρολογικη σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ στο Facebook:  https://www.facebook.com/kosmogramma

  •  
    670
    Shares
  •  
  •  
  • 670
  •