Απίστευτη τουρκική πρόκληση: Η Άγκυρα στέλνει τον ηγέτη του CHP στη Θράκη για προεκλογική ομιλία!

Σε μια προκλητική ενέργεια που δημιουργεί πολλά ερωτήματα προχωρά η Άγκυρα με την έλευση στην Θράκη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία ο οποίος θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση σε Έλληνες πολίτες μουσουλμάνους!

Πρόκειται για τον Μουχαρέμ Ιντζέ επικεφαλής υποψήφιο του κόμματος της αντιπολίτευσης CHP για τις τουρκικές προεδρικές εκλογές ο οποίος θα φτάσει στο τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, ακολούθως θα μιλήσει σε μουσουλμάνους στο κτίριο της λεγόμενης «Τουρκικής» Νεολαίας στην πόλη και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ξάνθη.

Να σημειωθεί πως είναι πρώτη φορά που η Τουρκία επιχειρεί να «ανακατέψει» τη Θράκη στο εσωτερικό της προεκλογικό σκηνικό εγείροντας έτσι ερωτήματα για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο Τούρκος πολιτικός έχει προγραμματίσει προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία στην Κομοτηνή, λίγες εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή των τουρκικών προεδρικών εκλογών.

Όπως έγινε γνωστό, ο ηγέτης της τουρκικής αντιπολίτευσης θα επισκεφθεί τι τουρκικό προξενείο στη μία το μεσημέρι και ακολούθως θα μιλήσει σε μουσουλμάνους της περιοχής, στο κτίριο που στεγάζεται η «Τουρκική» Νεολαία Κομοτηνής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, μετά την παρουσία του στην Κομοτηνή θα μεταβεί και στην Ξάνθη, ενώ μετά τη Θράκη θα περάσει μέσω του μεθοριακού σταθμού στη Νυμφαία, στη νότια Βουλγαρία και συγκεκριμένα στην πόλη Κρτζάλικ, όπου θα μιλήσει σε τουρκικής καταγωγής πολίτες.

Είναι η πρώτη φορά που επικεφαλής τουρκικού κόμματος, υποψήφιος πρόεδρος ή πρωθυπουργός πραγματοποιεί προεκλογική καμπάνια στη Θράκη και αυτό είναι το πλέον ανησυχητικό καθώς έτσι δημιουργείται ένα επικίνδυνο προηγούμενο.

Να σημειώσουμε ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι Έλληνες πολίτες και ως εκ τούτου δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις τουρκικές εκλογές.

Όμως αυτό λίγο ενδιαφέρει την Τουρκία η οποία επιχειρεί για ακόμη μια φορά να εκτουρκίσει την μειονότητα αφού την θεωρεί κομμάτι του εκλογικού της σώματος!

Να σημειωθεί ότι οι αστειότητες περί «εσωτερικής κατανάλωσης» ακούγονται κάθε φορά όταν η Τουρκία προχωρά σε προκλητικές ενέργειες αιφνιδιάζοντας την ελληνική πλευρά, η οποία σπεύδει να τις αποδώσει σε προπαγάνδα για το εσωτερικό της Τουρκίας.

Πηγή:thesecretrealtruth.blogspot.com

  •  
  •  
  •  
  •  
  •