Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και τους Έλληνες στρατιωτικούς

Πλημμύρισε από Ελλάδα την Κυριακή το Σύνταγμα, υπέροχοι άνθρωποι, καταξιωμένοι καθηγητές, ευλογημένοι φιλέλληνες, γενναίοι πατριώτες που ενώσαμε για πρώτη φορά δημόσια τις φωνές μας κατά της αιχμαλωσίας του έθνους μας, της κατοχής της πατρίδας μας, της ομηρίας των δυο αξιωματικών μας και της παράδοσης εδαφικής κυριαρχίας που επιχειρείται μέσω του Σκοπιανού και του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας!

Στην πατρίδα μας για να μας υποστηρίξουν και για να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο βρέθηκαν ο διεθνούς φήμης ηθοποιός Manu Bennett, οι πρόγονοι του οποίου πολέμησαν στη μάχη της Κρήτης και που δεν σταμάτησε να ενημερώνει από την πρώτη στιγμή τους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους του για το Ελληνικό πρόβλημα και την παραχάραξη της Ιστορίας που επιχειρείται με την παράλογη διεκδίκηση του ονόματος Μακεδονία από τους Σκοπιανούς.

Ομιλητής βασικός και ο Eduard Spalton ο βρετανός ανεξάρτητος πολιτικός που ηγήθηκε του Brexit και αφυπνίζει διεθνώς με κάθε τρόπο επί της εσκεμμένης οικονομικής εξαθλίωσης της Ελλάδος που επιχειρείται από την ΕΕ.

Το θέμα της παράνομης ομηρίας των δυο αξιωματικών μας ανέπτυξε διεξοδικά η καθηγήτρια Διεθνούς Δικαίου Νομικής, Κέρη Μαυρομμάτη, προβάλλοντας επιχειρήματα που θα έπρεπε να επιστρατεύσει η ενδοτική και αδρανής Ελληνική Κυβέρνηση διεκδικώντας την άμεση απελευθέρωση των Κούκλατζη και Μητρετώδη ! Την προσπάθεια αλλαγής πληθυσμού και εθνολογικής συνοχής, μέσα από την παράνομη ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών, ανέδειξε ο καθηγητής φιλοσοφίας Κωνσταντίνος Ρωμανός, την απαράδεκτη άρνηση των πολιτικών εκπροσώπων στη διεκδίκηση των κατοχικών δανείων ύψους 403 δις έθιξε ο οικονομολόγος Τζανης Γκουσκος, ενώ εκ μέρους του Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κινήματος Κρητών, ξεσήκωσε το κοινό ο Ζαχαρίας Κλάδος , ο σπουδαίος μουσικός Γιώργος Μανωλιούδης ‘Δ’ με τα παλικάρια που χόρεψαν Πεντοζάλη, στην προδοσία του πολιτικού συστήματος αναφέρθηκε με παρρησία, εκπροσωπώντας τη Μάνη, ο Μανιάτης γιατρός Loukakos Giorgos. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πατερας Γρηγόριος, εκ μέρους του Γέροντα Μεθοδίου Ηγουμένου της Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους.

Τέλος η συντονίστρια και ιδρυτικό μελος της Πατριωτικής Αντιστασιακής Κίνησης Πολιτών, ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ, Γεωργία Μπιτάκου κάλεσε τον κόσμο να διώξει το φόβο, την απελπισία , την απόγνωση , να συσπειρωθεί να δράσει ομαδικά με πίστη στο Θεό, στο Δίκιο του Ελληνικού Λαού και κυρίως στη δύναμη της ψυχής του που θα τον οδήγησε να παλέψει για μια Ελεύθερη Πατρίδα , βάζοντας τέλος στην κατοχή, διεκδικώντας κάθαρση και δίκες όσων ενέταξαν τη χώρα στα παράνομα αντισυνταγματικά μνημόνια με τις ολέθριες συνέπειες και στην επιχειρούμενη απώλεια εδαφικής κυριαρχίας σε Μακεδονία και Αιγαίο, διαπράττοντας έσχατη προδοσία .Επισημανε την επιτακτική ανάγκη να ξαναγίνουμε πολίτες που θα γράψουμε Σύνταγμα για να μπορούμε να παρεμβαίνουμε, να ανακαλούμε, να ελέγχουμε τους πολιτικούς εκπροσώπους και να διοικούμε την πατρίδα όπως αρμόζει σε δημοκρατικά ευνομούμενα έθνη, όπου η εντολή και θέληση του λαού είναι νόμος.
Τόνισε πως η ΔΙΕΞΟΔΟΣ θα έρθει μόνο όταν οι πολιτες απομακρυνθούν από τα διεφθαρμένα κόμματα και συγκροτηθεί το συμπαγές αδιαπέραστο ισχυρό πατριωτικό μέτωπο που χωράει πατριώτες , εθνιστες, εθνικιστές, πατριώτες διεθνιστές και όλους όσους υπηρετούν μόνο την Ελληνική σημαία.


Αναγνώστηκαν επιστολές , του υποψηφίου για την προεδρία της Γαλλίας , Ζακ Σεμινό , του πρέσβη ετ Leonidas Chrysanthopoulos, Ελλήνων του εξωτερικού ( Πλατφόρμα Πολιτικός Διάλογος), του προέδρου Ελλήνων βιομηχάνων Βουλγαρίας ,Xaris Zias, της προέδρου Κίνησης Πολιτών εναντίον εποικισμού Κύπρου, Θέκλας Κίττου.

Εκτενή αναφορά έγινε στην επικείμενη συνάντηση Τσίπρα – Ζαεφ- Νιμιτς 17/5 με στόχο το κλείσιμο της κατάπτυστης προδοτικής συμφωνίας που ξεπουλάει το όνομα της Μακεδονίας συναινώντας στα σχέδια διαμελισμού της χώρας .

Αναγνώστηκε με επιθυμία του ίδιου του μεγάλου πατριώτη ιστορικού ΣΑΡΑΝΤΟΥ Καργάκου , απόσπασμα από το βιβλίο του « Το αγκάθι των Σκοπίων».

Με την ολοκλήρωση των ομιλιών οι συμμετέχοντες οδηγήθηκαν στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη όπου κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδωρου θύμα του ακήρυχτου πολέμου με την Τουρκία και της ενδοτικής πολιτικής των προσωρινών εκπροσώπων μας και σφετεριστών της εξουσίας. Παρόντες και ο γνωστός Καλλιτέχνης Petros Imvrios VII όπως και ο παγκοσμιος πρωταθλητης Σταμάτης Μπιτάκος. Εκπληκτικό και με παλμό το ακροατήριο αγνών πατριωτών που ήξερε πολύ καλά τι διεκδικούσε και τι συμβόλιζε η παρουσία του!

Οι δράσεις της πατριωτικης αντιστασιακής κίνησης πολιτών ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ θα συνεχιστούν μέχρι να ελευθερωθεί η Πατρίδα μας από τα αρρωστημένα νεοταξικά δεσμά κατοχής της !!!!

Το συγκεκριμένο συλλαλητήριο αποσιωπήθηκε από όλα τα συστημικά ΜΜΕ ενώ την ίδια μέρα απέτρεπαν από νωρίς τον κόσμο να μεταβεί στο κέντρο λόγω υποτιθέμενων «επεισοδίων».

Επιχειρηθηκε δημιουργία προβοκατσιων με στόχο τον εκφοβισμό οσων συμμετείχαν.

Ευχαριστούμε πολύ τον πρώην πρόεδρο Παμμακεδονικης ΗΠΑ κ.Dimitris Chatzis για την πολύτιμη στήριξη και τις συμβουλές του!!

Ο αγωνας ανιδιοτελών πατριωτών γιγαντώνεται όταν στις επαλξεις βρίσκονται άνθρωποι ευφυείς, με παιδεία, γενναιότητα και πείσμα να κρατήσουν την πατρίδα ακέραιη όπως μας την παρέδωσαν οι ήρωες πρόγονοι μας!!!!!

Όσα διαδραματίστηκαν παρακολούθησαν 50.000 χρήστες μέσω live streaming ενώ προηγήθηκαν συνεντεύξεις τύπου σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα παρουσία περιφερειακών ΜΜΕ και έγκριτων προσωπικοτήτων.

  •  
    2
    Shares
  •  
  •  
  • 2
  •