Σκάνδαλο – Novartis και ΑΤ&Τ πλήρωναν το δικηγόρο του Τραμπ για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών

Μέγα σκάνδαλο στην αυλή του Λευκού Οίκου. Χρηματική αμοιβή ελάμβανε ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, Μάικλ Κόεν, από τις εταιρείες Novartis και AT&T, ώστε να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες όσον αφορά την επιχειρηματική πολιτική, που θα ακολουθήσει ο Αμερικανός πρόεδρος στους τομείς δραστηριοποίησης της κάθε εταιρείας.

Όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα, μπορεί… Ο Μάικλ Κόεν, προσωπικός δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος πλήρωσε την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς με 130.000 δολάρια για να μην αποκαλύψει τα ερωτικά ραντεβού που είχε με τον Τραμπ προτού εκλεγεί πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, βρίσκεται στη δίνη ενός νέου σκανδάλου. Η Ντάνιελς, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, πληρώθηκε το ποσό των 130.000 από τον Κόεν, τον Οκτώβριο του 2016, προκειμένου να μην αποκαλύψει ένα ερωτικό ραντεβού που είχε με τον Τραμπ το 2006.

Όπως αποκαλύπτεται τώρα, ο Μάικλ Κόεν είχε υπογράψει συμβόλαια παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών τόσο με την ελβετική φαρμακοβιομηχανία Novartis όσο και με την αμερικανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών ΑΤ&Τ. Ο Κόεν έκανε αυτές τις συμφωνίες αφού ο Τραμπ είχε εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ…

Πηγή:pronews.gr

  •  
  •  
  •  
  •  
  •