Τι συγκλονιστικό δήλωσε σήμερα για την Ελλάδα και την Παγκοσμιοποίηση ο… Στρατηγός του Σπάρτακου!

Απο τον προσωπικό του λογαρισμό στο Instagram, Ο γνωστός ηθοποιός Manu Bennett, γνωστός απο την διεθνούς φημη κινηματογραφική σειρά ‘Σπάρτακος’ όπου είχε το ρόλο Στρατηγού των εξεγερμένων, και μεγάλος Φιλέλληνας, εστειλε ενα ηχηρό, σαφές και συγκλονιστικό μήνυμα για το σημερινό συλλαλητήριο στο Συνταγμα και ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση!

Τι δήλωσε

‘Αν και πίστευα ότι δεν θα τα κατάφερνα να είμαι σήμερα (στην Αθήνα), λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, μόλις εφτασα αεροπορικώς στην Αθήνα για να παρακολουθήσω το Συλλαλητήριο για την Δημοκρατία και την Ενότητα των Ελλήνων που θα πραγματοποιηθεί αύριο πρωί στην Κυριακή μπροστά στις πύλες του Κοινοβουλίου στην πλατεία Συντάγματος.

Παρών θα είναι και ο πρωτεργάτης του Brexit , Edward Salton.

Κάθε πολιτισμός πρέπει να προστατεύει την ταυτότητά του ωστε να μην επιτρέψει οι ανθρωποι της Παγκοσμιοποίησης να την κατεδαφίσουν.

Να προστατευτούν και απο την μονοπώληση των καταναλωτικών αγορών απο μία ελεγχόμενη πηγή, που κάποιoι ονειροπολούν και προσπαθούν να πετύχουν και με όχημα το ΕΥΡΩ.

Η δημοκρατία είναι αυτό που βρίσκεται ανάμεσα στην ελευθερία και την υποτέλεια!

Τι ωρα γίνεται σήμερα το Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Σήμερα , γίνεται το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την απελευθέρωση των Ελλήνων αξιωματικών και για την Μακεδονία, στο Σύνταγμα, στην Αθήνα, στις 2 το μεσημέρι!

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •