Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, σε 3 μέρες, είναι το τέλος ή η αρχή ;

Ενώ συμπληρώθηκαν 73 χρόνια ακριβώς απο την ημέρα που το Βερολίνο, η έδρα του γερμανικού ναζισμού, πέρασε στον έλεγχο των πατριωτικών δυνάμεων της Ρωσίας και των άλλων συμμάχων μας, η χώρα μας σήμερα στενάζει κάτω απο το βάρος της γερμανικής μπότας, κάτω απο τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης.

Σαν να μην πέρασε μιά ημέρα. Η χώρα μας είναι, κατ ουσίαν, υπό κατοχή!

– Η χώρα όπως πολλοί τονίζουν, έχει συρθεί σε ένα πρωτοφανές ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας για να ξεχρεώσει τους δήθεν πιστωτές μας, που μετατρέποντας δραχμικά ομόλογα  σε διακρατικό χρέος με το PSI των Βενιζελου-Παπαδήμου, υποθήκευσαν το μέλλον της Ελλάδος για 100 χρόνια! Πολλοί, οχι αδικαιολόγητα υποστηρίζουν ότι Λιμάνια, Αεροδρόμια, Πλουτοπαραγωγικές πηγές όπως της Ενέργειας, παραχωρούνται στις κατοχικές δυνάμεις έναντι πινακίου φακής. ολα για τη δηθεν διασφάλιση της επόμενης ‘δόσης’. Μονο επι γερμανικής κατοχής, υπήρχε τετοια ταχεια μεταβίβαση περιουσίας απο τους Ελληνες πολίτες στους εγχωριους μαυροαγορίτες, και τις ξένες δυνάμεις!

– με την είσοδο στο ΕΥΡΩ η χώρα έχασε το προνόμιο νομισματικής έκδοσης, τη δυνατότητα να εκδίδει το νόμισμά της, η τραπεζα ελλάδος εγινε παρακμιακό υποκατάστημα των Γερμανών και συνεργατών τους Μεγαλοτραπεζιτών, και η χωρα εισήλθε σε πρωτοφανή κρίση, που δεν εχει τέλος, καθώς παρέδοσε την οικονομική της πολιτική στις νεοταξικές, όπως πολλοί εύλογα τονίζουν και πίστεύουν,  αρχές των βρυξελλών.

-τέλος οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης, κυρίως Γερμανία και πολυεθνικές που αυτή εκπροσωπεί,  που πιέζουν για ‘ανοιχτά σύνορα’ στοχεύουν στην πλήρη ισοπέδωση της εθνικής ταυτότητας, των χωρών της Ευρώπης και φυσικά της Ελλάδος.

Αν αυτα εξυπηρετούν την προλεταριοποίηση της Ευρώπης και οδηγούν χαμηλότερο κόστος για καποιες πολυεθνικές εταιρίες, οπως τονίζουν οικονομολόγοι και διανοητές, αυτο σίγουρα δεν εξυπηρετει τις εταιρίες στην Ελλάδα, τους Ελληνες εργαζομενους, αντιστρατεύεται τα εθνικά μας συμφέροντα!

-τώρα, η χωρα συρεται και σε εθνικές περιπέτειες,

 •  με το ‘μπλοκάρισμα απο τους Γερμανούς’ του εκσυγχρονισμού του στόλου μας, και την παράλληλη προμήθεια του τρομακτικού   ομίλου  Krupp  -χρηματοδότη του Χιτλερ- 5 συγχρονων υποβρυχίων προς την Τουρκία, με τα οποία θα δυναται , η ιμπεριαλιστικη αυτη δυναμη που πριν ενα μηνα κατελαβε εδαφη αλλης χωρας, της Συρίας, να βυθιζει τα πλοία μας!
 • με  την συλληψη 2 Ελλήνων στρατιωτικών κατω απο ύποπτες συνθήκες, που θυμίζουν σκοτεινές εποχές, παραπέμποντας σε υποψίες που ηδη επιβεβαιώθηκαν.
 • με την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, στα Σκόπια, που οδηγει σε εδαφικές διεκδικήσεις Ψευτομακεδόνων, Αλβανών εθνικιστών, Τούρκων ιμπεριαλιστών και πολλών άλλων εναντι της Ελλάδος.

Ανοίγουν πλέον οι ασκοί του Αιόλου!

Η χώρα ειναι στην πρώτη γραμμή της μάχης της παγκοσμιοποίησης απέναντι στα έθνη.

Σε αυτό τον αγώνα δεν μπορούμε να στεκόμαστε αμέτοχοι!

Η Ελλάδα δεν είναι μόνη της. Η έξοδος της Βρετανίας απο την ΕΕ αποτελεί το πρώτο ισχυρό χτύπημα στην παγκοσμιοποίηση. Ακόμη και η κυβέρνηση των ΗΠΑ αντιστρατεύεται πολλες απο τις σκοτεινές αυτές δυνάμεις, δίνει τη δική της μεγάλη μάχη για την επαναφορά του πολίτη,  του έθνους, της δημοκρατίας. Αυτη η μάχη τώρα αρχίζει!

Ομως η Ελλάδα είναι στην πρώτη γραμμή , διότι παρα το μικρό μέγεθός της δέχεται πρώτη τα ‘ωστικα κύμματα’ απο τα εγκλήματα της παγκοσμιοποίησης, απο την ισοπέδωση ολόκληρων λαών, απο τη Μέση Ανατολή ως της Βόρεια Αφρική με πολέμους που στηθηκαν απο έξω!

Δεν μπορεί όμως η περίθαλψη προσφύγων, που είναι η ανθρώπινη υποχρέωση μας, το συμβόλαιό μας απέναντι στην αξιοπρέπεια και την αλληλεγγύη,  να αποτελέσει αφορμή, να αποτελέσει πρόσχημα, για την πληθυσμιακή ανατροπή, για την εθνική και πολιτισμική αλλοίωση της χωρας, ωστε να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα πχ. Γερμανικών πολυεθνικών εταιριών για προλεταριοποιημενη Ευρωπη χωρις εθνική ταυτότητα. Ουτε η Ελλάς μπορεί, για παράδειγμα,  μαζί με τις μονάδες παραγωγής ενέργειας, να παραδίδει και την εθνική της ταυτότητα, οπως της Μακεδονίας, σε αλλότρια συμφέροντα, που προετοιμάζουν σαλαμοποίηση των βαλκανίων και νέους πολέμους!Αλλο πράγμα η υποχρέωση περιθαλψης αδυνατων -που ειμαστε περηφανοι που την παρέχουμε και άλλο η παράδοση της εθνικής ταυτότητας και κυριαρχίας! Ετερον , εκατερον! 

Γι αυτό βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση, να ξαναυπερασπιστούμε Θερμοπύλες!

Το συλλαλητήριο που πραγματοποιείται την Κυριακή 13 Mαίου στην Αθήνα για την Μακεδονία, επομένως, καλώς ή κακώς δεν αποτελεί μια μαζωξη ακραίων στοιχείων, οπως μερικοί θελουν να το παρουσιάσουν. Ακραίοι ειναι όσοι παραδίδουν, ως σύγχρονοι Τσολάκογλου,  τα κλειδιά της χωρας στις Γερμανικές αρχές κατοχής! Ακραίοι ειναι οσοι πληρώνουν αδρά τους Ευρω-τοκογλύφους, κλείνοντας σχολεία και νοσοκομεία, οσοι παρέδωσαν την νομισματική κυριαρχία της χώρας. Οσοι στοχοποιούν τους πολίτες και το εθνος μας, ενω δεν διεκδικούν τα 400 δις πολεμικές επανορθωσεις που δικαιούμαστε απο Γερμανία, εδω και 25 χρονια, απο τη μερα που παρανόμως ενοποιήθηκε!

Αποτελεί εθνική υποχρέωση κάθε πολίτη, κεντρώου, αριστερού ή συντηρητικού, που τιμά τη χωρα να ορθώσει επομένως το ανάστημα του για το θέμα της Μακεδονίας, αλλά και της εθνικής κυριαρχίας!

Για αυτό, το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα σε 3 μέρες, στις 13 Mαίου δεν είναι το τέλος, αλλά αποτελεί την αρχή για την κατεδάφιση όσων αντιστρατευονται τα εθνικά συμφέροντα.

Αποτελεί αφορμή και λαμπρό ξεκίνημα της πορείας για της επανάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας!

Κωνσταντίνος Βέργος

 

 

 

 

 

 

 

 

 •  
  215
  Shares
 •  
 •  
 • 215
 •