Η κινεζική Fosun στηρίζει τη Folli Follie-Αύξησε το ποσοστό της στο 15%

Μπορεί το fund Quintessential Capital Management να επανήλθε σήμερα στο θέμα των σημείων πώλησης της Folli Follie, αναφέροντας πως η λίστα που δημοσιοποιήθηκε από την FF Group είναι αδύνατον να επιβεβαιωθεί, ωστόσο η κινεζική Fosun, μέτοχος της Folli Follie, έστειλε ένα καθαρό μήνυμα στήριξης αυξάνοντας τη συμμετοχή της στην ελληνική εισηγμένη.

Η στήριξη αυτή είχε διαφανεί από την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς κύκλοι της Fosun όταν ερωτούνταν για τα όσα διατείνεται η Quintessential Capital Μanagement παρέπεμπαν στις εταιρικές ανακοινώσεις της Folli Follie.

Ο κινεζικός όμιλος σε μια κίνηση αυξημένου συμβολισμού αύξησε τη συμμετοχή του στη Folli Follie από το 13,8% στο 15%, αγοράζοντας 750.000 μετοχές.

Σε σημερινή ανακοίνωση της Folli Follie προς το Χρηματιστήριο αναφέρονται τα εξής:

«Η Εταιρεία υπό την επωνυμία «Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική, Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία» και το διακριτικό τίτλο «FF GROUP» (εφεξής η «Εταιρεία») έχοντας λάβει σχετική γνωστοποίηση σύμφωνα με το Νόμο 3556/2007 από την Fosun International Limited στις 09.05.2018, δια της παρούσης ανακοινώνει ότι ενημερώθηκε από τη Fosun International Limited, ότι η τελευταία αύξησε την συνολική της συμμετοχή στην Εταιρεία μας δια της απευθείας αγοράς 750.000 μετοχών που αντιστοιχεί σε ποσοστό 1,120% επί του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας μας. Συνεπεία της ανωτέρω συναλλαγής το συνολικό ποσοστό της Fosun International Limited (έμμεσα και άμεσα) στην Εταιρεία από 13,886% αυξήθηκε σε 15,007% . Η Fosun International Limited είναι μια εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Χόνγκ Κόνγκ, ελεγχόμενη από τον βασικό μέτοχό της, τη Fosun Holdings Limited, η οποία συνιστά μια 100% θυγατρική της Fosun International Holdings Ltd. Η παρούσα ανακοίνωση αποτελεί ρυθμιζόμενη πληροφορία και δημοσιοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού νόμου 3556/2007».

Θανάσης Κουκάκης

Πηγή:cnn.gr

  •  
    1
    Share
  •  
  •  
  • 1
  •