Ποιά τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης για την Ελλάδα, και γιατί τα μάτια όλων σήμερα είναι εστιασμένα στην Πάτρα!

Σε μιά βαρυσήμαντη ομιλία του ο καθηγητής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου Κωνσταντίνος Ρωμανός ξεδίπλωσε όλα τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης για την Ελλάδα και αποκάλυψε ότι οι νεοταξικές δυνάμεις, κυρίως Γερμανία και πολυεθνικές που αυτή εκπροσωπεί,  που πιέζουν για ‘ανοιχτά σύνορα’ στοχεύουν στην πλήρη ισοπέδωση της εθνικής ταυτότητας, των χωρών της Ευρώπης και φυσικά της Ελλάδος.

Αποσπάσματα απο την σημαντική ομιλία του μεταδίδει το new-economy.gr.

Η ομιλία του κου Ρωμανού

‘Αγαπητοί φίλοι, κυρίες και κύριοι, Ευχαριστώ πολύ τη διοργάνωση για την τιμή να είμαι εδώ. Η αναπαραγωγή ενός έθνους γίνεται επάνω σε δυο βασικούς άξονες, το δημογραφικό, δηλαδή τις βιολογικές γεννήσεις, και την παιδεία, δηλαδή τη μεταβίβαση γνώσεων από την παλιότερη γενιά στη νεότερη. Αυτές οι γνώσεις δηλαδή, θρησκεία, γλώσσα, θεσμοί ήθη και έθιμα δημιουργούν τη συνέχεια του έθνους. … Το δημογραφικό είναι ένα ζήτημα το οποίο όντως δεν έχει συζητηθεί αρκετά. Είχε ασχοληθεί η Βουλή των Ελλήνων το 93 με αυτό, με μια επιτροπή την οποία έκαμε και στην οποία τότε έγραψαν όλα τα κόμματα και η οποία έλεγε ότι θα πρέπει να ενισχυθεί η Ελληνίδα μητέρα, ότι θα πρέπει να γίνουν ινστιτούτα στα ελληνικά πανεπιστήμια που να παρακολουθούν την καμπύλη του δημογραφικού και ότι θα πρέπει να φροντίσουμε να μη δημιουργηθεί ως εκ του μεταναστευτικού κίνδυνος μέσα στην Ελλάδα, διότι εκρίνετο ότι τόσο από πλευράς εγκληματικότητας όσο και από πλευράς εθνικής αμύνης οι παράνομοι μετανάστες αποτελούσαν ήδη τότε πρόβλημα, και δεν θα έπρεπε να συμβεί αυτό στο μέλλον. Το μέλλον ήταν ότι το 2007, δηλαδή 14 χρόνια μετά, η Βουλή, η ανανεωμένη πλέον Ελληνική Βουλή έκανε νέα επιτροπή για το δημογραφικό, η οποία έφτασε στα ακριβώς αντίθετα συμπεράσματα από την προηγούμενη, ότι δηλαδή οι μετανάστες δεν αποτελούν καθόλου εθνικό κίνδυνο, δεν ασχολήθηκε καθόλου με την προστασία της μητρότητας άρα λοιπόν το πράγμα αφέθηκε εκεί. Η πραγματικότητα βέβαια είναι ότι φθίνει ο ελληνικός πληθυσμός διότι εφόσον ήδη το 93 είχε ήδη παρατηρηθεί μια φθίνουσα πορεία από την ελληνική Βουλή, πως είναι δυνατόν το 2007 να μας λένε ότι οι Έλληνες είναι 11.3 εκατομμύρια ενώ μια δεκαετία πριν ήταν 9 εκατ. Πως αυξήθηκε ο πληθυσμός ενώ έχουμε φθίνουσα τάση; Είναι φανερό ότι μέτρησαν και τους λαθρομετανάστες οι οποίοι εν τω μεταξύ είχανεγκατασταθεί στη χώρα. Τώρα, το θέμα της λαθρομετανάστευσης είναι το μεγάλο θέμα ταμπού διότι όχι μόνο έχει απαγορευθεί η αναφορά σε αυτό, εκτός από αναφορά που γίνεται σε αυτό με ενθουσιώδεις όρους προκειμένου να περιγραφεί η ευλογία για την Ελλάδα από την εγκατάσταση νέων διαφορετικών πολιτισμών, οι οποίοι θα μας δώσουν πλούσια ερεθίσματα για την εξέλιξη μας, προερχόμενοι από την Αφρική και την Ασία. Κατά τα άλλα η αναφορά σε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ξενοφοβία, υπάρχει ρατσισμός και δεν περίμενε αυτό την τελευταία κυβέρνηση να γίνει νόμος κατά του ρατσισμού. Ήδη το 2014 επί κυβερνήσεως Σαμαρά έγινε αυτός ο νόμος, και όπως είπε ο Νόαμ Τσόμσκι, είναι ένας νόμος που καταλύει την ελευθερία του λόγου σε μεγάλες περιοχές του δημόσιου διαλόγου. Εκεί δηλαδή έχουμε αφορισμούς, έστειλαν καιτην Σώτη Τριανταφύλλου στο δικαστήριο ακριβώς με χρήση αυτού του αντιρατσιστικού νόμου και αθωώθηκε.

Πολιτική ορθότητα, ή συνδρομο Στοκχόλμης;

Βεβαίως η ελευθερία του λόγου οφείλει να καταλυθεί προκειμένου η Ελλάδα να προχωρήσει πάνω στην ατζέντα που έχουν τα κόμματα όλα ανεξαιρέτως από την εποχή του Σημίτη και μετά – ανιχνεύω εγώ, άλλοι ανιχνεύουν νωρίτερα, από την πολιτική ορθότητα η οποία έχει χαρακτηριστεί ως οι άνθρωποι να υποφέρουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, δηλαδή να παραλύουν απέναντι στον πραγματικό κίνδυνο, απέναντι στον θύτη, να αγαπούν το θύτη και να μη σκέφτονται τη βλάβη την οποία υφίστανται οι ίδιοι από αυτόν. Ένα είδος παράλυσης λοιπόν που παρατηρείται σε αυτό το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Δεν μπορούμε λοιπόν να μιλήσουμε για το δημογραφικό χωρίς να μιλήσουμε για τη λαθρομετανάστευση και να αναλογιστούμε ότι σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη αυτή τη στιγμή είναι πρώτο θέμα στις δημόσιες συζητήσεις πρώτο θέμα στους προεκλογικούς αγώνες που γίνονται. …Στην Ελλάδα το μεταναστευτικό δεν υπάρχει στην ατζέντα, ούτε στους προεκλογικούς αγώνες, ούτε στους δημόσιους διαλόγους. Το θέμα αυτό δεν εμφανίζεται. Μα δεν είναι η Ελλάδα ευρωπαϊκό κράτος εν πάσειπεριπτώσει; Πως είναι δυνατόν εδώ να μην υπάρχει κάτι που για όλους είναι πασιφανές; Επίσης και οι πατριωτικές δυνάμεις της Ευρώπης, που αναφέρονται σε αυτό το ζήτημα και αναζητούν συμμάχους μέσα στα ευρωπαϊκά κράτη Ολλανδία, Δανία Αυστρία κλπ που καιεκεί στην Αυστρία οι εκλογές κρίθηκαν βάσει του μεταναστευτικού, ζητούν συμμάχους και την Ελλάδα την αφήνουν πάντα απ’ έξω. ….Η Ελλάδα ….είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη η οποία εναρμονίζεται με την ατζέντα των Βρυξελών και των Ηνωμένων Εθνών. Ναι τα Ηνωμένα Έθνη δυστυχώς παίζουν ένα πολύ περίεργο ρόλο, δηλαδή μας λένε ότι πρέπει να υποδεχθούμε μέχρι 160 εκ πρόσφυγες μέσα στην επόμενη δεκαετία, ένας φανταστικός αριθμός, από την ιστοσελίδα τους μπορεί να δει κανείς τον όρο replacement migration που εδώ έχουμε να κάνουμε με αντικατάσταση του Ευρωπαϊκού πληθυσμού με αφρικανικούς και ασιατικούς πληθυσμούς.

Αθρόα εισροή μεταναστών, ή καθαρός αποικισμός;

Έχουμε λοιπόν μια ατζέντα την οποία η Ελλάδα ακολουθεί υπό μορφή πιλοτικού προγράμματος πολύ νωρίτερα από τους άλλους με την έννοια ότι οι Ευρωπαίοι είδαν για πρώτη φορά τι θα πει λαθρομετανάστευση το 2015 όταν τα μεγάλα καραβάνια των μεταναστών εισέρχονταν στα λιμάνια της Ελλάδος και μετά τη θαυμάσια φιλοξενία τους στη Λέσβο και τα υπόλοιπα νησιά διέσχιζαν τις πεδιάδες της κεντρικής Ευρώπης όπου τους περίμενε η θαυμάσια φιλοξενία που είχε οργανώσει η Μέρκελ. Και όλοι απορούσαν πως είναι δυνατόν να καταλύεται ο νόμος στη Γερμανία. Πως είναι δυνατόν να εισέρχονται σε τέτοιους αριθμούς, πλέον του εκατομμυρίου, άνθρωποι χωρίς χαρτιά. Εμείς στην Ελλάδα είχαμε συνηθίσει να γίνεται αυτό 15 χρόνια πριν το λιγότερο. Δηλαδή εμείς ξέραμε τι θα πει λαθρομετανάστευση πολύ πριν το μάθουν οι Ευρωπαίοι…. Εδώ αυτό το θέατρο του παραλόγου στόχο έχει να δημιουργήσει βραχυκύκλωμα στις λογικές διεργασίες του εγκεφάλου. Για παράδειγμα, λέω, πως είναι δυνατόν να εισάγεις στην Ευρώπη μουσουλμάνους υπερσυντηρητικούς και ταυτόχρονα να ενισχύεις το κίνημα των γκέι, λεσβιών και τρανσέξουαλ και τις υιοθεσίες παιδιών από αυτούς. Πως γίνεται αυτό το εκρηκτικό μείγμα, δηλαδή μουσουλμάνοι που πετούν ομοφυλόφιλους από τις ταράτσες να καλούνται να συμβιώσουν με αυτούς; Όταν καταλάβει κανείς αυτή την αντίφαση μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει να δημιουργούν τεχνητή τρέλα.

Έτσι λοιπόν τώρα έχουμε στην Ελλάδα την ατζέντα της replacement migrationμετανάστευση αντικατάστασης…Ο μηχανισμός θα διέπεται από τις Βρυξέλες, οι Βρυξέλες θα αποφασίζουν πως θα τους κατανέμουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Βέβαια οι χώρες που θα τους δέχονται, γιατί οι Ούγγροι δήλωσαν ότι δεν θα τους δέχονται, ότι και να λένε οι Βρυξέλες, και δεν είναι οι μόνοι. Η Ελλάδα λοιπόν υπέστη αυτή την εξοικείωση με τημετανάστευση, η οποία είναι καθαρός εποικισμός και με όλες τις κυβερνήσεις αμείωτος.

Παιδεία

Τώρα για να πάμε στο θέμα της παιδείας και πως η παιδεία παίζει το ρόλο τόσο της ενίσχυσης της λαθρομετανάστευσης όσο και της αποτροπής της συνέχειας του Ελληνισμού, η οποία είναι η αποστολή της και μάλιστα η συνταγματική της αποστολή , δηλαδή η δημιουργία εθνικής και θρησκευτικής συνειδήσεως …..Το 2006 είχαμε σεμινάρια σε όλους τους Νομούς της Ελλάδος χρηματοδοτημένα από τη Ευρωπαϊκή Ένωση για τους εκπαιδευτικούς εκείνους που δεν πρόλαβαν να τα μάθουν όλα αυτά στα παιδαγωγικά τμήματα των πανεπιστημίων, και αυτά τα σεμινάρια ήταν μια επιμόρφωση που αφορά στο διδακτικό στόχο ‘ πολίτες της Ευρώπης, πολίτες του κόσμου’. Δηλαδή τα παιδιά θα γίνουν πολίτες της Ευρώπης ωραία, πολίτες του κόσμου ωραία, αλλά που είναι οι πολίτες της Ελλάδος δεν το λένε. Ήδη λοιπόν η Ευρώπη χρησιμοποιείται και είναι ένα σχέδιο της ευρύτερης παγκοσμιοποίησης, δεν έχει καμιά σχέση με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό και τις ευρωπαϊκές καταβολές,δηλαδή τις ελληνοχριστιανικές καταβολές, είναι ένα γεωγραφικό σημείο στο οποίο κονιορτοποιούνται οι εθνικές συνειδήσεις αλλά και οικονομίες προκειμένου να αποτελέσει πρόπλασμα για παρόμοια σύνολα, υπερεθνικά σύνολα τα οποία θα δώσουν μια παγκόσμια διακυβέρνηση….’

Τι απέδειξε η ομιλία

Η βαρυσήμαντη ομιλία του καθηγητή Κωνσταντίνου Ρωμανού δείχνει ότι το τρίπτυχο Φτωχοποίηση-Απώλεια εθνικής ταυτότητας-Πληθυσμιακή αλλοίωση που προωθείται απο τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης με πρώτο πανευρωπαικό θύμα την Ελλάδα στην Ευρώπη, συνδέονται.

Ραντεβού σήμερα στην Πάτρα!

Συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί σήμερα  Τρίτη 8/5 στην Πάτρα και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» (Αγίου Ανδρέου 16), (πλησίον πλατείας Γεωργίου, πατήστε ΕΔΩ για διαδραστική είσοδο σε χάρτη) προκειμένου να ενημερωθούν και συντονιστούν οι πολίτες για τα προτάγματα του Πανεθνικού Συλλαλητηρίου «Η Ελλάδα δεν αιχμαλωτίζεται» (που θα διεξαχθεί 13/5 στο Σύνταγμα), σχετικά με την αιχμαλωσία των δυο στρατιωτικών, τα ζητήματα της Μακεδονίας και τα υπόλοιπα εθνικά ζητήματα.(Στη φωτογραφία που ακολουθεί φαίνεται φωτογραφία απο την κατάμεστη απο κόσμο και δημοσιογράφους χτεσινή εκδήλωση στη Λάρισα)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •