Έλληνες Στρατιωτικοί: Άνοιξε και το τρίτο κινητό – «Αν είναι καθαρό πρέπει να απελευθερωθούν»

Την αποκάλυψη ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα οι ειδικοί, κατάφεραν να “ανοίξουν” το τρίτο κινητό που είχαν μαζί τους οι Έλληνες στρατιωτικοί, έκανε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Τούρκος δικηγόρος Χουσεΐν Σιραγκεζέν, ο οποίος μάλιστα, εκπροσωπεί και τον Τούρκο δημοτικό υπάλληλο, ο οποίος συνελήφθη όταν πέρασε σε ελληνικό έδαφος, στις Καστανιές του Έβρου.

Ο κ. Σιραγκεζέν εξήγησε ότι έχουν ερευνηθεί τα προσωπικά τους κινητά, ενώ υπάρχει και ένα τρίτο, το οποίο είναι υπό διερεύνηση. Πρόσθεσε πως οι Κούκλατζης και Μητρετώδης άργησαν να δώσουν τους κωδικούς για να ανοίξει το τρίτο τηλέφωνο, το οποίο τελικά άνοιξε την περασμένη εβδομάδα.

Πλέον, αναμένονται οι απαντήσεις από τους ερευνητές, για το περιεχόμενο του κινητού, οι οποίες θα έρθουν την επόμενη εβδομάδα.

«Πιστεύω ότι αν είναι καθαρό, θα τους αφήσουν», εκτίμησε ο ίδιος, εξηγώντας ότι «δεν υπάρχει άλλη κατηγορία, αν είναι καθαρό το τηλέφωνο, θα τους αφήσουν ελεύθερους».

Εξήγησε ότι η τουρκική δικονομία δεν έχει διαφορά από την ελληνική, ενώ κληθείς να απαντήσει τι θα γίνει αν ο Ερντογάν θέλει να κρατήσει τους δύο Έλληνες Στρατιωτικούς μέχρι τις εκλογές, ξεκαθάρισε ότι η υπόθεσή τους δεν είναι πολιτική, αλλά νομική.

Όσον αφορά στην υπόθεση του Τούρκου που συνελήφθη στις Καστανιές Έβρου έχοντας περάσει παράνομα στο ελληνικό έδαφος, τόνισε πως «όλοι ευχαριστήθηκαν στην Τουρκία» με την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για τον Τούρκο που συνελήφθη στις Καστανιές, είπε ο δικηγόρος του Χουσεϊν Σιραγκεζέν μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Αιτιολογώντας την είσοδό του στο ελληνικό έδαφος, είπε πως «ήταν οδηγός και δεν ήξερε το τελωνείο, έχει δέντρα, δάσος…».

Πηγή:newsbomb.gr

 •  
  7
  Shares
 •  
 •  
 • 7
 •  

One thought on “Έλληνες Στρατιωτικοί: Άνοιξε και το τρίτο κινητό – «Αν είναι καθαρό πρέπει να απελευθερωθούν»

 • “Άνοιξε” και το τρίτο κινητό. Και οι …ειδικοί ειδήμονες Τούρκοι δεν μπορούσαν να εισέλθουν στα δεδομένα του κινητού αφού δεν είχαν τον …κωδικό.
  Εγώ προσωπικά τα …πίστεψα όλα.
  Όπως και θα πιστέψω τις ανακοινώσεις της Τούρκικης “Δικαιοσύνης”, ότι τελικά στο κινητό αυτό βρήκαν μυστικούς χάρτες της τουρκικής περιοχής…
  Ή μήπως πιστεύει κανείς αδαής ότι δε θα “βρουν”;
  Όπως και πιστεύει ότι τελικά οι στρατιωτικοί μας θα απελευθερωθούν;
  Μάλλον ή αδαής πρέπει να είναι αυτός που πιστεύει τέτοια, ή συριζαίος.-

Comments are closed.