Ποιός είναι ο νέος Σπάρτακος, και πώς θα…γκρεμίσει την Παγκοσμιοποίηση ξεκινώντας απο την Αθήνα!

Η Παγκοσμιοποίηση, της οποίας ίσως το πρώτο μεγάλο σύγχρονο θύμα σε Ευρωπαικό έδαφος ειναι η Ελλάδα, διαλύει κράτη και διορίζει κυβερνήσεις μαριονέττες χωρίς εθνική υπόσταση, και με πολιτική να καθορίζεται σε ξένα κέντρα. Ομως η μάχη ενάντια στην παγκοσμιοποίηση δεν διεξάγεται μόνο με οικονομικά όπλα, ή με πυραύλους εδάφους αέρος, όπως πολλοί πιστευουν! Στην εποχή του υβριδικού πολέμου, διεξάγεται κυρίως αλλού, στον επικοινωνιακό χώρο, στοχεύοντας στο μυαλό, στην κάμψη του ηθικού του πολίτη και το γκρέμισμα του οικοδομήματος αξιών!

Οι μάχες αυτές έχουν τέτοια σημασία, που ακόμη και μία ταινία, όπως το ‘Debtocracy‘ ή το ‘300‘ μπορεί να εκπαιδεύσει, να διαμορφώσει συνειδήσεις και να οδηγήσει μια ολόκληρη γενιά όχι μόνο σε αφύπνιση ιδεών, αλλά τελικά και σε αφύπνιση εθνών! Το επι 8 χρόνια, για παράδειγμα ‘λιβάνισμα’ των συνειδήσεων των Ελλήνων με τα καθεστωτικά ΜΜΕ, υπνώτισε τμήμα του λαού. Οχι όμως τους πάντες!

Τόσο το ξεπούλημα της πατρίδας μας, με το εγκληματικο PSI, όσο και η πρόσφατη προσπάθεια εκχώρησης της ιστορίας της Μακεδονίας στα Σκόπια, έχουν αρχίσει να αφυπνίζουν !

Η Ελλάδα, λόγω της μεγάλης ιστορικής βαρύτητάς της, όσο και της ανδρείας και της δημοκρατίας,  εμπνέει, καθοδηγεί, αφυπνίζει κομμάτι της Παγκόσμιας σκέψης και διανόησης!

Ο πασίγνωστος Νεοζηλανδός ηθοποιός Manu Bennett, γνωστός απο την διεθνούς φημη κινηματογραφική σειρά ‘Σπάρτακος’ όπου είχε το ρόλο Στρατηγού των εξεγερμένων,  έρχεται στην Ελλάδα!

Ετοιμάζει ταινία για την Ελλάδα;

Ο αγαπημένος φίλος και διεθνούς φήμης ηθοποιός, προσκαλεσμένος απο την Γεωργία Μπιτάκου, μέλος του συντονιστικού του Παμμακεδονικού συλλαλητήριου, επέστρεψε χθες στην Ελλάδα για να συνεχίσει την έρευνά του στην ιστορία του Μαραθώνα προκειμένου να γράψει το σενάριο της ταινίας που ετοιμάζει σχετικά με την καταστροφή της πατρίδας μας και την ελπίδα που πρέπει να ξαναγεννηθεί !

Θα είναι παρών στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα;

O μεγάλος φιλέλληνας θα ακολουθήσει το αυριανό οδοιπορικό σε Γιάννενα, Θεσσαλονίκη, Λαμία για τις συνεντεύξεις τύπου αναφορικά με το μεγάλο συλλαλητήριο 13/5 στην Αθήνα « Η Ελλάδα δεν αιχμαλωτίζεται» συμβάλλοντας καθοριστικά στη διεθνή του διάσταση! Από το ΜΑΡΑΘΩΝΑ που γράφει σήμερα, πόσταρε στη σελίδα του στο Instagram , support Greece , ‘στηρίζω Ελλάδα’, για την πατρίδα που έδωσε το φως στην οικουμένη και τώρα την καταστρέφουν και την ξεπουλάνε !

 

 

 

  •  
    105
    Shares
  •  
  •  
  • 105
  •