Η Ουγγαρία γύρισε σελίδα! Θρίαμβος του αντισυστημικού Βίκτορ Ορμπαν!

Οι κάλπες έκλεισαν, και με καταμετρημένο περίπου 93% των ψηφων , ο αντισυστημικός ηγέτης Βίκτορ Ορμπάν και το κόμμα του Fidesz αναμένεται να πάρει 50% των ψήφων και 133 από τις 199 έδρες του κοινοβουλίου. Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν, με την λαμπρή αυτή νίκη εξασφάλισε μια τρίτη συνεχή θητεία μετά την αποτυχία του ‘φιλο-Ευρωπαικού’ κόμματος του Φίντζι στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα. Με 133 βουλευτές, αν οντως είναι τόσοι ως το τέλος, το Fidesz του Orbán δεν θα έχει μόνο άνετη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο αλλα διαθέτει και τα 2/3 εδρων που του επιτρέπουν να κάνει συνταγματικές αλλαγές.
Ο Ορμπάν εμφανίστηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα για να ανακοινώσει τη νίκη μπροστά σε ένα ζωηρο πλήθος κόσμου έξω από το εκλογικό κέντρο του Fidesz στο Δούναβη στη Βουδαπέστη.


Η Ουγγαρία είναι πλέον ασφαλής
“Κερδίσαμε”, δήλωσε ο Ορμπάν. «Δώσαμε την ευκαιρία να προστατεύσουμε την Ουγγαρία».
Δευτερο σε ψηφους, το Jobbik, το ακροδεξιό κόμμα που προσπάθησε να επανατοποθετηθεί ως κεντροφυλακή κατά της διαφθοράς. Το κόμμα πρόκειται να κερδίσει 20% και 26 έδρες, και ο ηγέτης του, Gábor Vona, δήλωσε ότι θα παραιτηθεί. Το συστημικό κόμμα ‘Ενότητα’ , έλαβε μολις 12% των ψηφων, ενω οι Πράσινοι πήραν 8%.

Γιατί Γερμανοί και ΕΕ πολεμάνε τον Αντισυστημικό Ορμπάν και το κόμμα του Fidesz
Το αντισυστημικό συντηρητικό κόμμα Fidesz του Viktor Orbán έδωσε τιτάνια μάχη ενάντια στον συστημικό συνασπισμό ‘Ενότητα’ , που συνασπίζει Κεντροδεξιά και κεντροαριστερά κόμματα με κοινό άξονα τον ‘Φιλοευρωπαισμό’, το όποιο ειχε πάρει τεράστια ποσά απο ‘χρηματοδότες’ με κέντρα φιλικά προς Γερμανία και άλλες χωρες της ΕΕ.
Το κυβερνών κόμμα θεωρεί ότι το ΔΝΤ και η ΕΕ συμπεριφέρθηκαν στη χώρα, ως μια νέα Σοβιετική Ένωση ενώ η Άγκελα Μέρκελ και ο Δρ Σόιμπλε, θεωρούνται ως συνεχιστές του επεκτατικού δρόμου που επέλεξε ο Χιτλερισμός στο παρελθόν στην Γερμανία.Το Συνταγμα το 2012 προστατεύει , απαιτώντας ισχυρή πλειοψηφία 2/3 στην βουλή ότι δεν θα περνάνε νόμοι σε ότι αφορά δημοσιονομική πολιτική ή θέματα φόρων, συντάξεων κλπ χωρίς ευρεία πλειοψηφία, ενώ επίσης για όσο διάστημα το χρέος είναι πάνω από 50% , τα διοικητικά δικαστήρια δεν θα μπορούν να τα αναιρέσουν. Η χώρα επίσης δέχεται τις παραδοσιακές αξίες του γάμου (άντρας/γυναίκα) και σε θέματα μετανάστευσης προστατεύει τα εθνικά συμφέροντα.
Ουσιαστικά το Fidesz έχει διασφαλίσει την συνοχή της Ουγγρικής κοινωνίας και το επίπεδο διαβίωσης, που αποσυνθέτονταν και είχαν διαλυθεί με πολιτικές ΔΝΤ που εφάρμοζαν τα κόμματα της ‘Ενότητας’ στο παρελθόν. Τα συνταγματικά δικαιώματα του πολίτη και η ευρεία δημοκρατία μετράνε περισσότερο από ευκαιριακή εξαγορά ψήφων βουλευτών και επιβολή αυταρχικών πολιτικών τύπου ΔΝT που θα εξαθλίωναν τη χώρα. Όχι τυχαία λοιπόν η Ουγγαρία εχει ενδυναμώσει τη θέση των πολιτών της σε μια δύσκολη εποχή διασφαλίζοντας τη δημοκρατία και τη συνοχή της κοινωνίας.
Το Fidesz κερδίζει συντριπτικές νίκες από το 2000. Το 2010 κέρδισε 53%, το οποίο εγινε 45% το 2014.

Καθόλου λοιπόν τυχαίο ότι ο Viktor Orbán έχει μπεί στο ‘μάτι του Κυκλώνα’ των δυνάμεων της Παγκοσμιοποίησης,και δη του Ουγγρικης καταγωγής Σόρος, και χαρακτηρίζεται από ακροδεξιός ως ‘ψεκασμένος’. Απλά έχει πετάξει στον σκουπιδοκάλαθο τις επιταγές χωρίς αντίκρυσμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και δίνει την μάχη για την Ουγγαρία και τους Ούγγρους. Τα παγκόσμια συστημικά ΜΜΕ, ελεγχόμενα απο πολυεθνικές, προσπάθησαν βασισμένα σε περιφερειακά ποσοστά να δημιουργήσουν λανθασμένη εικόνα για τη δημοτικότητα του, όμως ο λαός μίλησε!

Η σημερινή μεγάλη νίκη αποτελεί μεγάλο χαστούκι στην Παγκοσμιοποίηση μετα τις πρόσφατες εκλογές που εξασφάλισαν σντριπτική αντισυστημική εξουσία στην Ρωσία, με την συντριπτική εκλογή Πούτιν, και στην Ιταλία! Αποδυναμώνει τη νεοταξική Γερμανία και τον ρόλο της στην Ευρώπη, και αδυνατίζει τον ρόλο των συστημικών δυνάμεων στην Ευρωπη. Αποτελεί συντριπτική νίκη για όλους τους λαούς και τα έθνη, για όλους μας!

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •