Μόνο ΕΥΡΩπληκτοι επιστήμονες στην επιτροπή της Βουλής;

Η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, μετά τις εισηγήσεις που έκανε ο νέος επικεφαλής του Γραφείου Φραγκίσκος Κουτεντάκης με μυστική ψηφοφορία επέλεξε ως μέλη του Γραφείου Προϋπολογισμού τους καθηγητές Αθανάσιο Ταγκαλάκη με 12 θετικές ψήφους , τον Άγγελο Κανά με 11 θετικές ψήφους και τον Παναγιώτη Κωνσταντίνου με 10 θετικές ψήφους. Ανάμεσα στις υποψηφιότητες και προτάσεις που κατατέθηκαν ήταν και του καθηγητή Οικονομικών Διονύση Χιόνη.

Εντύπωση έκανε η αντίδραση του βουλευτή του Ποταμιού Γιώργου Αμυρά λέγοντας πως ”δεν μπορεί να είναι στον κατάλογο και ένας καθηγητής που είναι όπως είπε καραμπινάτος δραχμιστής”. Είναι εντυπωσιακό, καθώς υποτίθεται ότι η λίστα αφορά τις γνωσεις των επιστημόνων και όχι τις…απόψεις τους, αλλα δειχνει και το κλίμα ΕΥΡΩπληξίας, αποκλεισμού και εθνικού ραγιαδισμού που διακατεχει σοβαρό τμήμα πολιτικών.

Ο επικεφαλής του Γραφείου κ. Φραγκίσκος. Κουτεντάκης έδωσε την δέουσα απάντηση στον κο Αμυρά καθώς απάντησε πως «μπορεί και εγώ να διαφωνώ με τις απόψεις του αλλά από την στιγμή που ο κ. Διονύσης Χιόνης κατέθεσε επίσημη υποψηφιότητα στο Γραφείο Προϋπολογισμού δεν μπορούσε ο ίδιος να τον αποκλείσει, σε εσάς όμως τα μέλη της Επιτροπής επαφίεται ποιόν θα επιλέξετε».

πηγη ειδησης: newsit.gr

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

One thought on “Μόνο ΕΥΡΩπληκτοι επιστήμονες στην επιτροπή της Βουλής;

Comments are closed.