Η Γερμανία, απέδειξε σήμερα ότι αυτή κρύβεται πίσω απο τη δίωξη του Καταλανικού έθνους (ανάλυση+Video)

Η Γερμανική αστυνομία συνέλαβε τον πρώην Καταλανό πρόεδρο Carles Puigdemont στο πλαίσιο ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης καθώς πέρασε από τη Δανία στη Γερμανία. Ο Puigdemont, ο οποίος ζει αυτοεξόριστος στις Βρυξέλλες από τον Οκτώβριο, ταξίδευε με αυτοκίνητο στο δρόμο από τη Φινλανδία στο Βέλγιο την Κυριακή, όταν συνελήφθη, αφού επισκέφτηκε τους Φινλανδούς βουλευτές στο Ελσίνκι. Την Παρασκευή, το εκπτωτο Ιπσανικό καθεστώς του Ραχόι, του Ισπανού πρωθυπουργου και υπηρέτη της Γερμανικής νεοφασιστικής επιβολής λιτότητας και φοροκαρπαζιάς σε όλη την ευρώπη, επανενεργοποίησε το διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Puigdemont, ο οποίος επιδιώκεται με την κατηγορία της ”καταστροφής, της εξέγερσης και της κατάχρησης δημόσιων πόρων”.

Η Γερμανία, με την σύλληψη του καταλανού προέδρου Carles Puigdemont, ταυτοποίησε ότι η ιδια η Γερμανία,  κρύβεται πίσω απο την επίθεση στο καταλανικό έθνος, που ‘διευθυνει’ ο τοπικός ‘τοποτηρητής τους’ στην Ισπανία, και επιβαρυμένος με σοβαρες κατηγορίες σε σκανδαλα διαφθοράς  Ισπανός Ραχόι.

Υπενθυμίζουμε οτι το κομμα του Ραχόι, καταποντίστηκε στις εκλογές που πραγματοποιηθηκαν στην Καταλονία τον περασμένο Δεκέμβριο παίρνοντας ποσοστό μολις…4%! Εκλογές που επανεξέλεξαν τους αυτονομιστες με συντριπτική πλειοψηφία σε ψηφους και έδρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός ραχόι εχει συλλάβει πολλούς απο τους Ηγετες του καταλανικού κράτους, και τους έχει ηδη οδηγήσει στη φυλακή όπως τον ηγέτη του Αριστερού κομματος ανεξαρτησίας (ERC)

Ο πληρεξούσιος του Puigdemont ανακοίνωσε τη σύλληψη στο Twitter και είπε ότι ο πελάτης του είχε μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα. Η γερμανική αστυνομία επιβεβαίωσε σε δήλωση ότι ο Puigdemont συνελήφθη στις 11:19 π.μ. την Κυριακή από αξιωματικούς περιπολίας στο Schleswig-Holstein, το Γερμανικό ομοσπονδιακό κρατίδιο που συνορεύει με τη Δανία.

Πάντως, παρά τη θέληση των γερμανών να συλλάβουν και να εκδόσουν τον ηγέτη των καταλάνων, ούτε αυτο ειναι σίγουρο, καθώς ειναι τεράστιες οι αντιδράσεις και οι διαδικασίες εκδοσης ειναι συχνά πιο πολύπλοκες απο ότι θα ήθελε η Μέρκελ ή ο Ραχόι.

Ο γερμανός αναπληρωτής εισαγγελέας Ralph Doepper, ο οποίος εδρεύει στη βόρεια πόλη Σλέσβιγκ, δήλωσε στο Bloomberg News ότι ένα δικαστήριο θα αποφασίσει κατά τη διάρκεια διαδικαστικής ακρόασης τη Δευτέρα εάν θα κρατήσει το Puigdemont υπό κράτηση εν αναμονή της αίτησης για έκδοση της ισπανικής κυβέρνησης.

Στο βίντεο που ακολουθεί, βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα απο τις αντιδράσεις του λαού της Καταλονίας μετά την είδηση.

 

Ενα ειναι το σίγουρο. Οτι και να κάνει ο φασιστικών μεθόδων Ραχόι, ή το αφεντικό του, η Γερμανική νεοφασιστική νέα τάξη την οποία υπηρετεί η Μέρκελ και ο πρωην ΥΠΟΙΚ Σόιμπλε, το Καταλανικό έθνος έχει αφυπνιστεί και παρά τις όποιες διώξεις θα νικήσει.

  •  
    32
    Shares
  •  
  •  
  • 32
  •