Εντυπωσιακή η παρέλαση της 25ης Μαρτίου, μήνυμα με πολλούς αποδέκτες (κείμενο και βίντεο)

Εντυπωσιακή η σημερινή παρέλαση, κατά την οποία μαθητές αλλά και οι ένοπλες δυνάμεις έδωσαν το παρών προστα στην πολιτική ηγεσία, και ιδιαιτέρως τον πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Η φετινή παρέλαση ειχε ψς χαρακτηριστικά την εκτεταμένη προσέλευση του κόσμου στο χώρο διεξαγωγής της, την παρουσία εθνοφυλάκων από κάθε γωνιά της Ελλάδας, τη δυναμική και εντυπωσιακή παρέλαση των στελεχών των ειδικών δυνάμεων -πεζοναυτών, καταδρομέων, υποβρυχίων καταστροφέων, αλεξιπτωτιστών- και της 71ης αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας.

Στην παρέλαση ηγήθηκαν μηχανοκίνητα και πεζοπόρα τμημάτα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τα οποία έγιναν αποδέκτες πολλαπλών χειροκροτημάτων από την πολιτειακή, πολιτική ηγεσία και το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί κατά μήκος του χώρου διεξαγωγής της.  Πάνω από το χώρο της παρελάσεως πέταξαν σε άψογους σχηματισμούς αεροσκάφη και ελικόπτερα όλων των τύπων των 3 κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Επιβλητική ηταν μεταξύ άλλων η παρουσία των αρματων μάχης Λέοπαρντ. Σε ακριβείς σχηματισμούς παρήλασαν τα τμήματα των παραγωγικών σχολών των 4 κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η παρέλαση αποτελεί μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες, ότι η Ελλάς θα δώσει την δέουσα απάντηση στα ιμπεριαλιστικά σχέδια κύκλων σε γειτονικές χώρες, διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια στα Βαλκάνια και την Μεσόγειο.

Στο βίντεο που ακολουθεί, όλη η παρελαση.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •