Συνετρίβησαν οι Ισλαμο-τρομοκράτες. Σήμερα απελευθερώθηκε η πόλη Ayn Tarma!

Ο Συριακός  Στρατός με επικεφαλής το 4ο τμήμα του Συριακού Στρατού, επιτέθηκε και κατέλαβε την Νότια πλευρά της Ανατολικής Ghouta χθές Πέμπτη στοχεύοντας στο στρατηγικό προάστιο του Ayn Tarma. Χθές εισήλθε στην Ayn Tarma αφού κατέλαβε την αντίστοιχη κοιλάδα και προαστιακά αγροκτήματα. Στη συνέχεια κατέλαβε αρκετά κτίρια μέσα στο Ayn Tarma, συμπεριλαμβανομένου του κέντρου διοίκησης-ελέγχου της Faylaq Al-Rahman. Σήμερα, κατέλαβε όλη την πόλη Ayn Tarma! Στο βίντεο ο κόσμος που κρατάει πανηγυρικά τις μαυρο-λευκές-κόκκινες σημαίες της Συρίας που αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι ο εφιάλτης των Ισλαμο-τρομοκρατών ειναι από σήμερα πρωι, παρελθόν!

Υπενθυμίζουμε ότι Βόρεια , στην πόλη Douma και τα ανατολικά τμήματα του θύλακα διοικούνται από τον Ισλαμικό Στρατό, έναν μεγάλο ισλαμιστικό όμιλο εμπνευσμένο από ‘σαλαφιστες’. Αντίθετα, στα προάστια της Δαμασκού, στα νοτιοδυτικά του θύλακα, κυριαρχεί ο Φάιλακ αλ Ραχμάν(Failaq al-Rahman), η ομάδα ‘ελεύθερου συριακού στρατού’ με ‘δεσμούς με την γνωστή, για τις τρομοκρατικές επιχειρήσεις, ‘Μουσουλμανική Αδελφότητα’.

Να σημειωθεί ότι οι Ισλαμοφασίστες, είχαν καταλάβει αυτα τα σημαντικά τμήματα της Δαμασκού απο τον Μάρτιο του 2011! Μόνο χάρη στην βοήθεια του Ρωσικού στρατού, την αποφασιστικότητα του ηγέτη της Συρίας, Ασσαντ, και τις ηρωικές προσπάθειες του Συριακού στρατού, μετά απο 7 χρόνια η Δαμασκός ουσιαστικά, καθως οι πόλεις αυτες ειναι προάστεια της Δαμασκού, επιστρέφει στον πολιτισμό.