Η συγκινητική ομιλία της Γεωργίας Μπιτάκου στο ηρωικό νησί της Χίου , για το εθνικό ζήτημα

Αγαπητοί συμπατριώτες καλημέρα και συγχαρητήρια για τον τρόπο που στηρίζετε την Αντίσταση σήμερα. Τα Συλλαλητήρια είναι ο μόνος τρόπος που έχει ο λαός μας για να επιβάλλει τη λαϊκή κυριαρχία , τον πυλώνα του δημοκρατικού πολιτεύματος που έχει αναντίρρητα καταλυθεί σήμερα.

Μακάρι να ήμουν εδώ στο 5ο μεγαλύτερο νησί της χώρας μας που κυριαρχούσε στο παρελθόν ως ναυτιλιακή και εμπορική δύναμη για άλλους λόγους . Εσείς οι Χιώτες θα μπορούσατε να λέτε είμαστε γενέτειρα του Ομήρου και σε συνδυασμό με τις μαγευτικές παραλίες, τα πανέμορφα μεσαιωνικά χωριά, τα βυζαντινά κειμήλια να ζείτε όλοι μόνο από τον τουρισμό και να απολαμβάνετε μια αξιοπρεπέστατη, αρχοντική, ποιοτική ζωή προηγμένου ξανά πολιτισμού.

Αντ’αυτού έχετε τη δυσοίωνη μοίρα της υπόλοιπης Ελλάδας, σας καταδίκασαν και εσάς στην ανέχεια, στην απελπισία, ανενδοίαστα σας μετέτρεψαν σε αποθήκη λαθρομεταναστών – μεταξύ αυτών και κάποιων δύσμοιρων προσφύγων – και κυρίως μια και είστε μόλις 3,5 ναυτικά μίλια από την κατεχόμενη Ιωνία – και ξέρω πολύ καλά τι λέω κατεχόμενη Ιωνία γιατί είμαστε οι μόνοι που θα μπορούσαμε να έχουμε αλυτρωτικές διεκδικήσεις, εμείς έχουμε όντως αλύτρωτες πατρίδες αλλά ως ειρηνικός λαός επιλέξαμε να σεβόμαστε συνθήκες και διεθνές δίκαιο σε αντίθεση με τους γείτονές μας.

Σας έχουν αφήσει λοιπόν χωρίς καμία οργάνωση, πολιτοφυλακή, ικανή στρατιωτική παρουσία, να ζείτε κάτω από τη απειλή ενός υβριδικού, για αρχή, πολέμου που στόχο έχει απροκάλυπτα την αναδιαμόρφωση των συνόρων , την de facto προσάρτηση Ελληνικών εδαφών , την μετατροπή των γκρίζων ζωνών σε κόκκινων και κατά συνέπεια την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λοζάνης που 24 Ιουλίου 1923 φυσικά αποδέχτηκε και υπέγραψε και η Τουρκία.

Η χωρίς καμία απολύτως αναγκαιότητα, επίσημη επίσκεψη μετά από 64 χρόνια του επίδοξου κοσμοκράτορα όπως ονειρεύεται να γίνει, Ταγίπ Ερντογάν ήταν προάγγελος συμφορών και προβλημάτων αφού θρασύτατα και χωρίς ενδοιασμούς μίλησε για επικαιροποίηση της Συνθήκης , κάνοντας ηγετική εμφάνιση, ενώ προσπάθησε με κάθε τρόπο να προβάλει επικοινωνιακά τους Έλληνες μουσουλμάνους ως Τουρκική μειονότητα που θα επιδιώξει να ελευθερώσει όπως διατείνεται στις παραληρηματικές συχνές ομιλίες του, συντασσόμενος πλέον ανοιχτά με τους εθνικιστές γκρίζους λύκους.

Ακολούθως της επισκέψεώς του και ενώ ο Ελληνικός Λαός έχει δύο μέτωπα ανοιχτά, ένα εναντίον της Κυβέρνησης των Σκοπίων που διεκδικούν με σφραγίδα την επισημοποίηση της μεγαλύτερης απάτης στα παγκόσμια Ιστορικά χρονικά και ένα χειρότερο εναντίον της ίδιας μας της Κυβέρνησης και του γενικότερου άθλιου πολιτικού συστήματος και παράλληλα με τη σκανδαλολογία του Novartis που αμαυρώνει ακόμα περισσότερο τους ήδη στιγματισμένους πολιτικούς εκπροσώπους μας, στις 12 Φεβρουαρίου η Τουρκική Ακταιωρός εμβολίζει το πλοίο ‘’Γαύδος’’ του Λιμενικού με 27 άτομα πλήρωμα , πολεμικά Τουρκικά πλοία διώχνουν το Ιταλικό γεωτρύπανο από την Αποκλειστική Οικονομική ζώνη της Κύπρου ,σε συνδυασμό πάντα με αναρίθμητες πλέον παραβιάσεις των Ελληνικών χωρικών υδάτων και του Εθνικού εναέριου χώρου.

Οι Προκλήσεις απο την Γείτονα χώρα

Οι ανεκδιήγητες προκλήσεις κατά παράβαση Διεθνών Συμβάσεων, Θαλάσσιου Δικαίου, συμφωνιών καλής και ειρηνικής γειτνίασης και πλέον Συνθηκών Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων , κλιμακώνονται με την παράνομη σύλληψη στις Καστανιές Έβρου, κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, την προσαγωγή και προφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, εάν και από πολλές διαρροές κυριαρχεί το σενάριο τα παιδιά να παγιδεύτηκαν σε ενέδρα και μάλιστα σε Ελληνικό έδαφος, σενάριο διόλου παράλογο σε σχέση με την αξιοθρήνητη πολιτική Ερντογάν, όπως πρόσφατα παρουσιάστηκε και από το Αμερικάνικο Foreign Police με τίτλο : Ομηρία η νέα εξωτερική πολιτική της Τουρκίας με εκτενή αναφορά στις περιπτώσεις του Τουρκογερμανού δημοσιογράφου Deniz Yucel , έγκλειστου στις Τουρκικές φυλακές περισσότερο από ένα χρόνο και χωρίς κατηγορία και μια ανθρώπινη ζωή ανταλλάξιμη με πολεμικό υλικό που η Γερμανία πούλησε στην Τουρκία για να χρησιμοποιηθεί κατά των Κούρδων στη Γενοκτονία του Αφρίν. Ομηρία και στην περίπτωση του Αμερικανού πάστορα Andrew Brunson που παραμένει στη φυλακή και τα λύτρα σε αυτή την περίπτωση έχουν να κάνουν με το βασικό εχθρό του Ερντογάν, τον οποίο κατηγορεί για το πραξικόπημα 15ης Ιουλίου, τον Φετουλάχ Γκιουλέν.

Για τα δικά μας τα παιδιά άραγε τι θα ζητήσει ως αντάλλαγμα τους 8 που είχαν εμπλακεί στο πραξικόπημα και επανειλημμένως ζητάει , την σιωπηλή παραχώρηση κάποιας βραχονησίδας από αυτές που διεκδικεί ή απλά εξευτελίζει κατά αυτόν τον τρόπο τη χώρα μας δοκιμάζοντας την τελικά απύθμενη ενδοτικότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης που ακόμα τα μέλη της δεν έχουν καν στραφεί επίσημα και εγγράφως στα αρμόδια όργανα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ που οφείλουν να πάρουν θέση και να καταδικάσουν την ομηρία τα ων 2 ακριτών μας . Να ξεκαθαρίσουμε ότι και στην παραμεθόριο ισχύει ότι ακριβώς στον αέρα και στη θάλασσα. Εάν όντως είχαν βρεθεί οι στρατιώτες μας για λίγα μέτρα σε Τουρκικό έδαφος , όφειλαν να τους προειδοποιήσουν και να ζητήσουν την απομάκρυνσή τους, από τη στιγμή που έφεραν εθνόσημο, στολή, κρατούσαν οπλισμό , άρα αποκλείεται να ήταν κατάσκοποι αλλά ακόμα και άνομες πράξεις εάν είχαν κάνει, λόγω ετεροδικίας που ισχύει για στρατιωτικούς, αρμόδια να τους δικάσουν είναι μόνο τα Ελληνικά δικαστήρια. Σε κάθε περίπτωση ο εγκλεισμός τους είναι παράνομος , παράλογος, εγκληματικός, καταδικαστέος .

Για τον πρωθυπουργό βέβαια και πολλούς εκ των συντρόφων του το θέμα δεν είναι σοβαρό για να πάρει διαστάσεις και από ότι φαίνεται ούτε για την Αντιπολίτευση – που ταξιδεύει Αμερική για να παρακαλέσει το FBI να μην δίνει άλλα στοιχεία για το Novartis αντί να προσφεύγει στα όργανα του ΟΗΕ, του ΟΑΣΕ , της Χάγης ή να ζητάει οικονομικές κυρώσεις στην Τουρκία.

Την ίδια στιγμή – και αφού έχουν συνταχθεί στην άποψη πως οι χιλιάδες των Ελλήνων που συμμετείχαν στα δύο μεγάλα Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία είναι ένας ετερόκλητος όχλος που στον Κοινοβουλευτικό φασισμό που υπηρετούν δεν υπάρχει λόγος η εντολή του να ληφθεί υπόψιν – έτσι συνεχίζουν απρόσκοπτα να διαπραγματεύονται κεκλεισμένων των θυρών την Ιστορία, τον πολιτισμό, την εθνική μας ταυτότητα και να θέτουν την Πατρίδα σε τεράστιο κίνδυνο αφού είναι βέβαιο ότι η παραχώρηση του ονόματος θα φέρει και εδαφικές διεκδικήσεις . Οι ΗΠΑ που ονειρεύονται βάσεις μέχρι τη Θεσσαλονίκη πιέζουν για λύση και παράλληλα έχουν μετατρέψει τον Αμερικανό πρέσβη σε Πυθία που κάθε τρεις και λίγο μαντεύει ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ υμών και της Τουρκίας, προσπαθώντας προφανέστατα να παγιδεύσει στον ιστό του φόβου τους ξεσηκωμένους Έλληνες που η προσβολή στον αιώνιο στρατηλάτη τους το Μέγα Αλέξανδρο, αυτόν που σκόρπισε στον πλανήτη το Ελληνικό φως, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει ένα ποτήρι γεμάτο μνημονιακά δεινά!!!

Ο ρόλος των ‘συμμάχων’

Περιχαρής καλωσορίζει τον … «Μακεδόνα» πρωθυπουργό και η Μαντάμ Μέρκελ, αυτή του …go back που έγινε ‘’take it all’’ , ενώ βέτο απειλεί να εγείρει και ο “καλός” γείτονας Ερντογάν εάν τα Σκόπια δεν αναγνωριστούν ως Μακεδονία.

Και μην ξεχάσουμε μέσα σε όλα και τους γείτονες εξ Αλβανίας που μπλοκάρουν συμφωνία για την ΑΟΖ και σε μια ονείρωξη μεγάλης Αλβανίας προβάλλουν θέματα Τσαμουριάς , αυτοί που συνεργάστηκαν με τους ναζί απαιτούν από εμάς με διαβήματα και πορείες συγνώμη.

Και ενώ οι Έλληνες αποσβολωμένοι επιβιώνουν σε μεγάλο ποσοστό με αντικαταθλιπτικά για να μπορέσουν να χειριστούν όλη αυτή την απειλή, την καλλιέργεια του φόβου, τον εμπαιγμό, την εκμετάλλευση, την αναξιοπρέπεια, την προσβολή και τη ατιμία, η εγχώρια 5η φάλαγγα , παραβιάζοντας κάθε διάταξη του Συντάγματος, του Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου , περνάει αθόρυβα και αναίμακτα μέτρα που επιβαρύνουν τρομακτικά τον ήδη εξαθλιωμένο Ελληνικό λαό, τον υπόδουλο στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα, που από το 2010 και με την είσοδο της χώρας στο πρώτο μνημόνιο, χάνει την εθνική του κυριαρχία που εξωφρενικά και εγκληματικά παραχωρείται στους δανειστές!!!

Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι πολύ απλό.

Όταν σε βρουν αδύναμο , όσοι σε επιβουλεύονται, θα αδράξουν την ευκαιρία για να σε συντρίψουν και εάν διαθέτεις και πλούτο για πλιάτσικο, θα φροντίσουν να τον καρπωθούν.

Με λίγα λόγια η οικονομική μας εξαθλίωση, η ηθική καταρράκωση, η διαφθορά του πολιτικού συστήματος, το έλλειμμα δημοκρατίας, η καταστρατήγηση του καταστατικού χάρτη που διέπει όλη μας τη ζωή, του υπέρτατου νόμου δηλαδή που είναι το Σύνταγμα, πυροδότησαν τα καταχθόνια σχέδια όσων θέλουν την Ελλάδα από τη Λάρισα και κάτω .

Οι ‘’εχθροί ‘’ μας θα ήταν αρνάκια απέναντι σε μια Ελλάδα ανεξάρτητη, οικονομικά εύρωστη με όλο αυτόν τον πλούτο που διαθέτει, με ισχυρή πατριωτική εξωτερική πολιτική, αδιαπέραστη κοινωνική συνοχή και πολίτες με ισχυρό το εθνικό φρόνημα και συνειδητοποιημένο χρέος απέναντι στην ανυπολόγιστου μεγέθους κληρονομιά τους.

Και ας έρθουμε τώρα στην πικρή διαπίστωση του ποιος τελικά είναι ο πραγματικός εχθρός μας!

Ο Ερντογάν, ο Ζάεφ , ο Ράμα, η Μέρκελ, ο Σόρρος, ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης, ο Σαμαράς, ο Παπανδρέου κοκ ή μήπως όλους αυτούς και πολλούς άλλους όσο επιζήμιοι και εάν είναι για τα εθνικά μας συμφέροντα τους επισκιάζει πολύ περισσότερο μια καταστροφική δική μας αδυναμία…..

ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΓΝΟΙΑ!!!

Τι μας ορίζει το Σύνταγμα μας

Το Σύνταγμα της Ελλάδος, αυτό το μικρό βιβλιαράκι που είναι η Βίβλος της Δημοκρατίας, δεν θα έπρεπε να υπάρχει σπίτι που να μη το διαθέτει και κυρίως Έλληνας που να μη το γνωρίζει.

Είναι ο υπέρτατος νόμος που ρυθμίζει τα δικαιώματα μας, τις υποχρεώσεις μας, τη λειτουργία του κράτους, των θεσμών.

Εκπορεύεται από Συντακτική Συνέλευση, αντιπροσωπία του Λαού και εάν παραβιαστεί ή καταστρατηγηθεί η μόνη λέξη για να περιγράψει τις συνέπειες είναι ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ότι δυστυχώς ζούμε αυτή τη στιγμή.

120 διατάξεις όλες καταστρατηγημένες , ευτελισμένες, κακοποιημένες….(διαβάζω μερικές).

Η βίβλος της Δημοκρατίας λοιπόν μετατράπηκε σε ένα κουρελόχαρτο που οδήγησε στην αδρανοποίηση της Δημοκρατίας ώστε οι εγχώριες εξουσίες να μπορέσουν να εκτελέσουν τις άνωθεν εντολές.

20.000 αυτοκτονίες, 2 εκ άνεργοι, 6,5 εκ στο όριο της φτώχιας, 500.000 μετανάστες, χιλιάδες επιχειρήσεις κατεστραμμένες, διαλυμένο σύστημα υγείας, κατάρρευση πολύ σύντομα συνταξιοδοτικού αφού τα νούμερα δεν βγαίνουν, επικείμενο τσουνάμι πλειστηριασμών και κατασχέσεων, δυσβάσταχτες επιβολές φόρων και ειδικών χαρατσίων και πόσα εγκλήματα ακόμα εις βάρος ενός Έθνους που σβήνει και απειλείται από ένα τραγικό δημογραφικό και που εάν συνεχίσουν έτσι μειώσεις γεννήσεων και μεταναστευτικά ρεύματα, σε 40 χρόνια εντός Ελλαδικού χώρου θα είμαστε μόνο 3 εκ μπερδεμένοι με χιλιάδες αλλοδαπούς που εισρέουν ανεξέλεγκτα χωρίς σχεδιασμό και στρατηγική με απώτερο στόχο την εθνολογική μας αλλοίωση.

Ποιοι θα πληρώσουν για αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα; Υπάρχουν αναντίρρητα υπεύθυνοι. Και ποιος θα ζητήσει κάθαρση και απονομή δικαιοσύνης, καταβολή αποζημιώσεων, εξιλέωση και λύτρωση;

Σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα , εσχάτη προδοσία είναι η κατάλυση ή και η αλλοίωση θεμελιωδών αρχών και θεσμών του πολιτεύματος.

Η διάκριση εξουσιών σε νομοθετική, εκτελεστική, δικαστική και η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης είναι θεσμοί.

Άρθρο 134 του ΠΚ : τιμωρείται με την ποινή της ισόβιας ή πρόσκαιρης κάθειρξης όποιος επιχειρεί με σφετερισμό της ιδιότητάς του να καταλύσει ή να αλλοιώσει ή να καταστήσει ανενεργό , διαρκώς ή προσκαίρως , το δημοκρατικό πολίτευμα που στηρίζεται στη λαϊκή κυριαρχία ή θεμελειώδεις αρχές ή θεσμούς του πολιτεύματος αυτού.(Βενιζέλος πρόσφατα αναφορά για Τσίπρα ως προς το Novartis αλλά δεν θα τολμήσουν και ειδικά αυτός με το δικής του εμπνεύσεως κατάπτυστο νόμο περί ευθύνης υπουργών)

Ο π Πρόεδρος ΑΠ Βασίλης Νικόπουλος, δήλωσε πως εάν ο Ελληνικός Λαός καταλάβει τα δικαιώματά του , το πολιτικό σύστημα καταρρέει σε μια νύχτα.

Και μιλάμε για αυτό το σύστημα που από το 2010 μέχρι σήμερα παρέδωσε τη χώρα σε διεθνείς τοκογλύφους, επέβαλε μνημόνια που ουδέποτε κυρώθηκαν από την Ελληνική βουλή όπως επιτάσσει το άρθρο 28 του Συντάγματος , αφού εισήγαγαν προς ψήφιση μόνο σχέδια, εξουσιοδοτώντας αντισυνταγματικά τον υπουργό να υπογράφει συμβάσεις που γινόντουσαν νόμος, στοιχειοθετώντας έτσι έγκλημα κατά του πολιτεύματος.

Κατά συνέπεια το χρέος που επιβλήθηκε με αυτές τις συμβάσεις είναι παράνομο και άκυρο και η χώρα οφείλει και πρέπει να μη το πληρώσει.

Θεσμό και μάλιστα άμεσοδημοκρατικό αποτελεί και η απόφαση του λαού μας στο Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του 2015, το αποτέλεσμα του οποίου διατάζει όλες τις συνταγματικές εξουσίες – βουλή, δικαστήρια, κυβέρνηση – να κάνουν πράξη την απόφαση του λαού.

Εσχάτη προδοσία λοιπόν και σε αυτή την περίπτωση , ενώ το ίδιο αδίκημα διαπράττεται και με το τρίτο μνημόνιο που πλέον απροκάλυπτα καταργείται η Βουλή αφού κανένα μέτρο δεν θα προκρίνεται προς ψήφιση εάν προηγουμένως δεν τύχει έγκρισης των δανειστών ενώ η ΑΑΔΕ , θεσπίζεται ως υπερταμείο που για 99 χρόνια ακόμα ξεπουλάει τον πλούτο της χώρας για να ξεπληρωθεί το ψεύτικο χρέος.

Στο ερώτημα λοιπόν ποιοι φταίνε απαντάμε εύκολα όσοι ψήφισαν, όσοι συναίνεσαν, όσοι εφάρμοσαν, όσοι επέβαλλαν, αποφάσισαν , δεν παραιτήθηκαν, δεν έκαναν πρόταση μομφής, δεν έλεγξαν, δεν κατήγγειλαν.

Όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ως θεματοφύλακας του πολιτεύματος δεν ελέγχει και γίνεται παραβάτης του όρκου που δίνει «να φυλάσσει το Σύνταγμα και του νόμους, να μεριμνεί για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζεται την εθνική ανεξαρτησία, και την ακεραιότητα της χώρας , να προστατεύει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετεί το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού λαού, όταν η δικαστές δέχονται αδιαμαρτύρητα παρεμβάσεις από τις πολιτικές ηγεσίες και από τις τρόικες και τα κουαρτέτα τότε ως λαός μπαίνουμε αναγκαστικά προκειμένου να σώσουμε οι ίδιοι τους εαυτούς μας, τα παιδιά μας, το Γένος μας, στο μονόδρομο που διαμορφώνει η ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος , άρθρο 120:Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων που δικαιούται και υποχρεούται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει.

Αγαπητοί συμπατριώτες η ιερή αντίσταση που οφείλουμε να προβάλλουμε για να αποκατασταθεί η Δημοκρατία, να εφαρμοστεί το Σύνταγμα και να επιστρέψει η Εθνική κυριαρχία….ούτε από τον καναπέ ούτε από τα social media μπορεί να γίνει, ούτε αποτελεί δικαιολογία το ‘’δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο ότι είναι να γίνει θα γίνει’ και ακόμα χειρότερα δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε κάποιον άλλον να κάνει τη δουλειά στη θέση μας.

Αυτοί όλοι μαζί τρέμουν την ώρα που θα συνειδητοποιήσουμε τα δικαιώματα μας, τη δύναμη μας, που θα αποτινάξουμε το φόβο στον οποίο έντεχνα μας υπέβαλλαν , που θα ενωθούμε στο όνομα του Θεού, της Πατρίδας , της οικογένειάς μας και θα καταγγείλουμε ενωμένοι τα ανομήματά τους, απαιτώντας την υπαγωγή τους στη δικαιοσύνη, αξιώνοντας αποζημιώσεις από εγχώρια και ξένα κέντρα εξουσίας, δημεύσεις περιουσιών, συντακτική εθνοσυνέλευση και επιλογή πατριωτών που θα οδηγήσουν τη χώρα στη διέξοδο.

Όλα αυτά έχουν γίνει σε πολλές άλλες χώρες και στο τελευταίο επιχείρημα των εσκεμμένα και αναιτιολόγητα απαισιόδοξων , πως οι άλλοι δεν έχουν τη γεωστρατηγική μας θέση και πως εάν τα κάνουμε όλα αυτά θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι, θα απαντήσω πως σε κάθε περίπτωση δεν γίνεται να πας σε πόλεμο πριν εξουδετερώσεις την 5η φάλαγγα , όσοι μας επιβουλεύονται μας θεωρούν εύκολη λεία όσο παραμένουμε ευάλωτοι και τρωτοί και τέλος εάν είναι να συμβεί υπάρχει γενναίος στρατός να φυλάξει τα σύνορα, αυτός θα κάνει τη δουλειά του και εμείς ως λαός τη δική μας ως προς τη σωτηρία και ανασυγκρότηση της πατρίδας μας σε πολιτειακό και κοινωνικό επίπεδο.

Επίλογος

Κλείνοντας και αφού σας ευχαριστήσω θερμά εσάς που τον 7ο αιώνα πΧ ανατρέψατε το βασιλιά και φτιάξατε το πιο αναπτυγμένο πολιτικό σύστημα εξουσίας τους Ευπατρίδες που θεωρήθηκε δημοκρατικότερο και από την Αθηναϊκή Βουλή του Σόλωνα, θα προσθέσω πως η νεοσύστατη Κίνηση Πολιτών ΔΙΕΞΟΔΟΣ που γεννήθηκε ως αντιστασιακό κίνημα και έτσι θα παραμείνει, θα συνεχίσει δράσεις με πείσμα επιμονή και γενναιότητα μέχρι να λήξει η κατοχή και να επιστρέψει η νομιμότητα.

Την επόμενη Κυριακή διαμαρτυρία διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα στο Παρίσι, ενώ μετά το Πάσχα ο αγώνας θα κλιμακωθεί σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα και στην Πρωτεύουσα.

Σε όσους τη μάχη αυτή τη θεωρούν ουτοπική θα τους θυμίσω τα λόγια του Μακρυγιάννη όταν μίλησε για ξεσηκωμό σε ένα ιερέα και εκείνος άρχισε να του απαριθμεί προϋποθέσεις: «Πάτερ μου εάν τα είχαμε όλα αυτά θα είχαμε κράτος, εμείς έχουμε μόνο την τρέλα μας και την αγάπη μας για την πατρίδα και με αυτά θα πορευτούμε!!!»

Καλή λευτεριά στα παιδιά μας που κρατούνται ως όμηροι στην Αδριανούπολη και στο λαό μας που ήρθε η ώρα να σπάει τα δεσμά του εγκλωβισμού του.

Υποσχόμαστε να δώσουμε ότι ψυχή έχουμε για να δικαιώσουμε τη μνήμη των διαχρονικών ηρώων μας αλλά και των πιο πρόσφατων που ποτέ δεν θα ξεχάσουμε Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο , Έκτορα Γιαλοψό που κατερρίφθησαν 31/1/96 πάνω από τα Ίμια, Κωνσταντίνο Ηλιάκη νεκρός από δολοφονική επίθεση σε αερομαχία 23/5/2005 πάνω από την Κάρπαθο, Αναστάσιο Τουλίτση, Κωνσταντίνο Πανανά, Λευτέρη Ευαγγέλου 11/2/2016 σκοτώθηκαν πάνω από την Κίναρο

Αιωνία τους η μνήμη όπως και του θρυλικού διοικητή των κομάντο της επιχείρησης ΝΙΚΗ το 74 στην Κύπρο , ταξίαρχο Γιώργο Παπαμελετίου που άφησε χθες την τελευταία του πνοή.

Δεν υπάρχει αδύνατο και ανέφικτο για όποιον παλεύει για το δίκαιο και το θείο και να παραδειγματιζόμαστε από τους Ολυμπιονίκες μας είστε τυχεροί που έχετε δημότη τον Πόντιο Παραολυμπιονίκη Σίμο Παλτσανιτίδη και εγώ τυχερή που θα τον έχω συναγωνιστή στη δύσκολη αλλά λυτρωτική αυτή διαδρομή του αγώνα για ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.