Επηρεάζουν οι μυστικές υπηρεσίες στις ΗΠΑ εκλογές σε άλλες χώρες όπως Ελλάδα; Συνέντευξη-κόλαφος (πλήρες βίντεο)

Πολύς θόρυβος για ‘προσπάθεια των Ρωσων’ να επηρεάσουν εκλογές. Αραγε οι ΗΠΑ προσπαθούν να επηρεάσουν εκλογές;

Ο βραβευμένος  και κορυφαίος Αμερικάνος δημοσιογράφος Ben Swann, ‘ανακρίνει’ τον πρώην διευθυντή της CIA James Woolsey .

Ο πωην διευθυντής της CIA δήλωσε με ειλικρίνεια: Ναι, οι ΗΠΑ μπερδεύονται σε άλλες χώρες. Αλλά όταν το κάνουμε, είναι ‘για τους σωστούς λόγους’.

“Μόνο για έναν πολύ καλό λόγο”, λέει, επειδή η κυβέρνησή μας διασφαλίζει ότι οι ξένες εκλογές οδηγούν σε “δημοκρατία”.
Αλλά δεν απαιτεί η δημοκρατία να αποφασίζουν οι άνθρωποι για τον εαυτό τους, ακόμα κι αν επιλέξουν να έχουν μια κομμουνιστική κυβέρνηση; Και πόσο καλά έχει αναλυθεί η ανάμιξη των ΗΠΑ;

Σύμφωνα με τον ερευνητή του Πανεπιστημίου Carnegie Mellon, Dov Levin, οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπάθησαν να κυριαρχήσουν στις εκλογές σε άλλες χώρες πάνω από 80 φορές σε όλο τον κόσμο μεταξύ 1946 και 2000.

“Ένα παράδειγμα ήταν η παρέμβασή μας στη Σερβία, τη Γιουγκοσλαβία στις εκλογές του 2000 εκεί. Ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς έτρεχε για επανεκλογή και δεν θέλαμε να παραμείνει στην εξουσία εκεί λόγω της τάσης του, όπως ξέρετε, να διαταράξει τα Βαλκάνια και τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων “, σύμφωνα με τον Levin. “Έτσι παρενέβημε με διάφορους τρόπους για τον υποψήφιο της αντιπολίτευσης. Και δώσαμε χρηματοδότηση στην αντιπολίτευση και τους προσφέραμε κατάρτιση και βοήθεια για την εκστρατεία “.

Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν σειρά εκλογών περιλαμβανομένων των εκλογών στην Ελλάδα.

Το παρακάτω βίντεο, ποεριλαμβάνει όλη την αποκαλυπτική συνέντευξη, ανάλυση και ρεπορτάζ.

Για να παρακολουθήσετε την ομιλία μεταφρασμένη με Ελληνικούς υπότιτλους, ρυθμίστε στους υπότιτλους ‘Greek’

 

(πηγη και πλήρες ρεπορτάζ: truthinmedia.com)

  •  
    5
    Shares
  •  
  •  
  • 5
  •