Εκτακτες εξελίξεις – ανατροπή: Ταυτοποιείται η επαφή Σαμαρά-NOVARTIS;

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές*, διαβιβάστηκαν νέα στοιχεία  από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, στη Βουλή, που πλέον ταυτοποιούν την σχέση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον τέως αντιπρόεδρο της NOVARTIS, και υπεύθυνο για το μοίρασμα της πίττας/’πακέτα’,   κο Κωνσταντίνο Φρουζή!

Γιατί είναι σημαντική εξέλιξη;

Η εξέλιξη είναι σημαντική διότι ως τώρα ο κος Σαμαράς αρνούνταν οποιαδήποτε επαφή με τον αντιπρόεδρο της NOVARTIS, καί δένει πλέον αρμονικά με το υπόλοιπο υλικό που αναφέρει για ‘βαλιτσάκια’. Ανοίγει πλέον ο δρόμος για εξέλιξη του κατηγορητηρίου σε πολύ διαφορετική βάση.

Τι ‘ταυτοποιεί την σχέση’ του κου Σαμαρά

Περιλαμβάνεται ιδιόχειρο σημείωμα του Αντώνη Σαμαρά στον Κωνσταντίνο Φρουζή, το οποίο ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis έλαβε κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου!

Εμπλέκεται και ο κος Σταικούρας;

Το σημείωμα φέρει τα επίσημα διακριτικά του πρωθυπουργού και αναγράφει το όνομα και το τηλέφωνο του πρώην υπουργού και νυν τομεάρχη Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα! Το εν λόγω στοιχείο προσκόμισε στην Εισαγγελία η προστατευόμενη μάρτυρας, Αικατερίνη Κελέση. Παράλληλα, στη Βουλή διαβιβάστηκαν CD με… 165 αρχεία από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές υπαλλήλων της Novartis!

 

*Πηγή: documentonews.gr

 

 

  •  
    3
    Shares
  •  
  •  
  • 3
  •