Ι. Αμυράς: Πώς θα απαντήσουμε στις ΜΚΟ του κάθε Σόρος

Έχω βαρεθεί να βλέπω ηττοπαθείς αναρτήσεις στο fb για τις ΜΚΟ του Σόρος που προωθούν μετανάστες στην Ελλάδα. Περισσότερο κακό παρά καλό κάνουν τέτοιες αναρτήσεις όταν καταλήγουν στην ηττοπάθεια και την μεμψιμοιρία.

Το αντίδοτο

Το αντίδοτο για την ηττοπάθεια είναι απλό. Δημιουργία Ελληνικών ΜΚΟ με πολλαπλούς ρόλους, και εξειδίκευση αναλόγως του σκοπού.

Οι νέες ΜΚΟ, στην υπηρεσία του Ελληνικού έθνους

Άλλες εξ αυτών να φροντίζουν μόνον Έλληνες του εσωτερικού και του εξωτερικού που έχουν ανάγκη.

Άλλες εξ αυτών να φροντίζουν για τον επαναπατρισμό των παρανόμως εισερχόμενων μεταναστών που έχουν εισβάλλει στην Ελλάδα.

Άλλες εξ αυτών να προωθούν και να φροντίζουν παρανόμως εισερχόμενους μετανάστες μέσα στην Τουρκία και στο Ισραήλ.

Άλλες εξ αυτών να προωθούν Έλληνες μετανάστες σε υπόδουλα Ελληνικά εδάφη, πχ Βόρειο Μακεδονία, με σκοπό να τεθεί μελλοντικώς ζήτημα ενώσεως με την Μητροπολιτική Ελλάδα.

Άλλες εξ αυτών να προωθούν σε ξένες χώρες την πολυπολιτισμικότητα, με σκοπό την μη-αφομοίωση των Ελλήνων της Διασποράς.

Άλλες εξ αυτών να συγκρούωνται μετωπικώς με τις εχθρικές ΜΚΟ του Σόρος οι οποίες υποστηρίζουν τον εποικισμό της Ελλάδος.

Άλλες εξ αυτών να προωθούν την μονοπολιτισμική, μονοεθνική, μονοφυλετική Ελλάδα.

Επίλογος

Ο λόγος που μέχρι στιγμής δεν έχουν συγκροτηθεί τέτοιες Ελληνικές ΜΚΟ, με τέτοια εξειδίκευση, είναι διότι σε αρκετούς “πατριώτες” αρέσει η κλάψα. Προτιμούν να δαπανούν ενέργεια και χρόνο για να κλαψουρίζουν, παρά για να οργανώνουν την Ελληνική αντεπίθεση.

Ιφικράτης Αμυράς,

προεδρος του ΙΕΡΑΚΣ

  •  
    45
    Shares
  •  
  •  
  • 45
  •