Ο Βαρουφάκης ανακοίνωσε το κόμμα του «ΜέΡΑ25»

Τo όνομα του νέου κόμματος, πολιτικού φορέα του κινήματος Diem25 στην Ελλάδα, γνωστοποίησε ο Γιάννης Βαρουφάκης, μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα.

Όπως αναφέρει, το κόμμα θα ονομάζεται Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής (ΜέΡΑ25). Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Βαρουφάκης έχει ανακοινώσει ότι θα κατέβει στις εκλογές.

«Το κόμμα του DiEM25 στην Ελλάδα βαπτίστηκε από τα μέλη του κινήματός μας, με την συναίνεση της συντριπτικής πλειοψηφίας, ένα μήνα σχεδόν πριν την Ιδρυτική Συνδιάσκεψη (Δευτέρα 26η Μαρτίου στην Αθήνα). Όπως συμβαίνει με όλες τις μεγάλες μας αποφάσεις, στην ψηφοφορία συμμετείχαν μέλη μας απ’ όλη την Ευρώπη. Αυτό άλλωστε είναι το «διαφορετικό» που φέρνει το DiEM25 στη πολιτική ζωή της Ελλάδας και των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών: τον αυθεντικά ριζοσπαστικό, δημοκρατικό, ευρωπαϊκό διεθνισμό που, εντός του κινήματός μας τουλάχιστον, έχει ήδη γίνει πραγματικότητα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Βαρουφάκης στην ανάρτησή του.

«Τις επόμενες μέρες κι εβδομάδες, η απόφαση των μελών μας θα μετουσιωθεί στην Ιδρυτική Διακήρυξη του ΜέΡΑ25 – του κόμματος των υπεύθυνα και ρεαλιστικά ανυπάκουων ελλήνων ευρωπαϊστών» σημειώνει.

Πηγή:newsbeast.gr

2Shares

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ
Γίνε συνδρομητής τώρα, για να μαθαίνεις πρώτος τα τελευταία οικονομικά νέα και μη, στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.
*Τα στοιχεία σας, χρησιμοποιούνται μόνο για την εγγραφή σας στο ιστολόγιο new-economy.gr.
Don't miss out. Subscribe today.
WordPress Popup

Κλείσιμο