Ο Αλαφούζος και οι υποστηρικτές του κατέστρεψαν τον Παναθηναϊκό

Αναμφίβολα η περίοδος Αλαφούζου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι η χειρότερη στην ιστορία του συλλόγου του τριφυλλιού. Κατάντησε κατώτερος του Πανιωνίου, της Ξάνθης και του Ατρομήτου. Ευθύνες γι’ αυτό έχουν τόσο ο Αλαφούζος όσο και κάποιοι δημοσιογράφοι ή ψευτοδημοσιογράφοι μαζί με ορισμενους οπαδούς οι οποίοι υποστήριζαν τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ.

Αντί να φτιάξει καλή ομάδα, φρόντισε με το καλημέρα… να κατηγορεί τους άλλους χρησιμοποιώντας ΜΜΕ που του ανήκουν και το twitter. Μια μειοψηφία από δημοσιογράφους και οπαδούς προσπάθησε να επιβάλει την άποψη ότι όλα πήγαιναν καλά, ενώ για καθε κακό που συνέβαινε έφταιγαν άλλοι π.χ. «NOOR 1», κατακρίνοντας εχθρούς (υπαρκτούς και ανύπαρκτους) και μη διστάζοντας μέχρι το καλοκαίρι του 2015 (τότε άλλαξαν οι στόχοι και πάρθηκε η απόφαση για πρωταθλητισμό) να χρησιμοποιούν το άλλοθι της υποβιβασμένης (απο το 2013) ΑΕΚ εκφράζοντας το φόβο ότι θα την ακολουθούσε… ο ΠΑΟ χωρίς τον Αλαφούζο ή χωρίς την πολιτική της μιζέριας. Λες και τώρα με τον Αλαφούζο δεν εκφράζεται ο ίδιος ή και χειρότερος ακόμα φόβος. Θυμίζουμε ότι τον εμφάνιζαν σαν ΣΩΤΗΡΑ, ΛΥΤΡΩΤΗ, ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ των «πρασίνων».

ΑΓΟΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ… 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Πόσο ΣΩΤΗΡΑΣ ήταν κάποιος που αγόρασε στις 18/7/2012 την ΠΑΕ έναντι του αστρονομικού… ποσού των 1000 ευρώ; Συγκεκριμένα είχαν δοθεί 220 ευρώ για τις 2.648.500 μετοχές (54,34%) του Γιάννη Βαρδινογιάννη και 780 ευρώ για τις 10.284.255 μετοχές της GREEN DREAM AE, όπως αναφέρεται στο συμβόλαιο που δημοσιεύτηκε (4ο φύλλο του υπ’ αριθμ. 26296 συμβολαίου). Σχετικά με τους στόχους, προείχε η οικονομική εξυγίανση. Για πρωτάθλημα και αξιοπρεπή (τουλάχιστον) ευρωπαϊκή πορεία, ούτε λόγος. Άλλωστε στις προτεραιότητες της «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ» συμπεριλαμβάνονταν: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ και ΕΥΜΑΡΕΙΑ (πλέον η ΠΑΕ βυθίζεται… γρηγορότερα με φήμες για χρέη ακόμα και στον μανάβη, προσφυγές και δικαστικές περιπέτειες διαδέχονται η μία την άλλη, έξωση από τα γραφεία λόγω χρωστούμενων ενοικίων κλπ), ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ (9 Έλληνες παίκτες την αγωνιστική περίοδο 2016-’17, 11 Έλληνες την αγωνιστική περίοδο 2014-’15), ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ («Αστεία θα λες» όπως τραγουδάει η Άντζελα Δημητρίου).

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Μιας και ο λόγος για την Άντζελα Δημητρίου, θυμίζουμε ότι στις 17/12/2013 ο πρώην σύντροφός της Στηβ Κακέτσης ως καλεσμένος της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Η ΔΙΚΗ», επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στον Βαγγέλη Μαρινάκη για ατόπημα που είχε διαπράξει σε νυχτερινό κέντρο ιδιοκτησίας Κακέτση. χετικό link: https://www.youtube.com/watch?v=p1sZFSY8A4U). ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ με τα νεανικά ολισθήματα του Μαρινάκη; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ με ένα καράβι που μετέφερε ναρκωτικά (NOOR 1), θέμα με το οποίο ασχολήθηκε ουκ ολίγες φορές η συγκεκριμένη εκπομπή και εν γένει τα υπό τον έλεγχο του Αλαφούζου ΜΜΕ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ με τον Κονταρό στον οποιο έκαναν αναφορές οι Θωμαϊδης, Ασβεστάς και Παπαθεοδώρου μέσω των εκπομπών τους σε Ρ/Σ ιδιοκτησίας Αλαφούζου; Ξέχασαν να αναφερθούν στον Καρβέλα με τον οποιο έχει συνεργαστεί ο Κρητικός τραγουδιστής και στον επίσης Κρητικό τραγουδιστή Λουδοβίκο των Ανωγείων.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Σιγά-σιγά άρχισε ο Αλαφούζος τη δημιουργία συστήματος ΜΜΕ και μηχανισμού προπαγάνδας προκειμένου να εκτοξεύονται… κατηγορίες κατά υπαρκτών και ανύπαρκτων εχθρών (κυρίως εναντίον του Μαρινάκη).
Προφανώς αυτός ήταν ο λόγος που το καλοκαίρι του 2014 αγόρασε τον πρώτο σε ακροαματικότητα αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM, άσχετα αν τις αλλαγές σε δυναμικό τις έκανε ένα χρόνο μετά.
Ιδού ορισμένες αλλαγές.

Ανάθεση εβδομαδιαίας εκπομπής στον Θωμαϊδη (Ποιος θα το φανταζόταν πριν από μερικά χρόνια). Επαναπρόσληψη Ασβεστά σε ερώτηση του οποίου είχε αρνηθεί να απαντήσει ο Μαρινάκης σε συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει μαζί με τους Κομνηνό και Μποροβήλο λέγοντας μόνο: «Δεν με αφορά προσωπικά, η επόμενη ερώτηση«. (σχετικό link: https://www.youtube.com/watch?v=B7FUP-_-nD4). Πρόσληψη Παπαθεοδώρου ο οποίος μάλλον είχε συνηθίσει να είναι έμμισθος υπάλληλος προέδρων του Παναθηναϊκού μιας και διετέλεσε αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Η ΠΡΑΣΙΝΗ» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (αλήθεια γιατί εκδιώχτηκε το 2010 και γιατί τα τελευταία 7 χρόνια δεν έχει πατήσει σε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟ;).

Προσελήφθη με εκπομπή και ο Βέργης ο οποίος στις 26/6/2012 ήταν καλεσμένος μαζί με τον Αλαφούζο στη «ΔΙΚΗ», τότε που ο τελευταίος δεν απέκλειε την εύρεση 60 εκ. ευρώ ή 100 εκ. ευρώ για δημιουργία γηπέδου στην περιοχή του Βοτανικού και λοιπά «πράσινα άλογα».
Δόθηκε εκπομπή και στον Βασιλαρά ο οποίος τον Αύγουστο του 2015 αντικαταστάθηκε στο γραφειο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον προερχόμενο από το sdna.gr, Σταμάτη Γαρρή.
Όλοι οι προαναφερόμενοι αρθογραφούν στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα και πριν γίνουν υπάλληλοι του Αλαφούζου προσκαλούνταν στη «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ», τυχαίο;

Από το Φθινόπωρο του 2017 Παπαθεοδώρου και Βασιλαράς αποτελούν παρελθόν από τον ΣΠΟΡ FM, όπως και η εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ» που συμπαρουσίαζε ο πρώτος με τον Ασβεστά. Ποιος ο λόγος; Μήπως σχετίζεται με τη συμφιλίωση του Αλαφούζου με τον Μαρινάκη, δηλ. η αποστολή εξετελέσθη; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Μήπως αυτός είναι και ο λόγος που εσχάτως η «ΔΙΚΗ» δεν κατηγορεί τον Μαρινάκη; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

Μην ξεχάσουμε να αναφερθούμε και σε δημοσιογράφο ΜΜΕ Αλαφούζου ο οποίος το καλοκαίρι του 2015 μέσω άρθρου του σε ιστοσελίδα ειρωνεύτηκε (κατά κάποιον τρόπο) τον Ολυμπιακό, διότι άργησε να βρει προπονητή εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό που τέλειωσε νωρίς τα θέματα τεχνικού και μεταγραφών. Η πορεία των γεγονότων τον διέψευσε, κάτι που συνέβη και στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM (ιδιοκτησίας Αλαφούζου) μετά τον αγώνα ΠΑΟ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2-3, υποστήριξε ότι φέτος οι φίλαθλοι των «πρασίνων» θα χαίρονται με αυτό που θα βλέπουν στο γήπεδο. Με τι θα χαίρονται; Με την ανατροπή από 2-0 σε 2-3 εντός 6 λεπτών ή με το το ότι η νίκη εκτός έδρας είναι άγνωστη λέξη;

Μην έχουν για δικαιολογία την αποχώρηση του Αλαφούζου από τις 21/9/2017, διότι και πριν την προαναφερόμενη ημερομηνία η κατάσταση ήταν ντροπιαστική. Μην ψάχνουν πια για νέα άλλοθι. Τα άλλοθι συνέβαλαν σημαντικά στα όσα εσχάτως βιώνει. Πάντως το φοβερό ειπώθηκε τον Νοέμβριο του 2016 από παρουσιαστή του ΣΠΟΡ FM. «Φταίει ο Αλαφούζος που έχει μόνο ένα μήνα απλήρωτους τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ. Έπρεπε να τους έχει περισσότερους μήνες απλήρωτους«. Στον συγκεκριμένο παρουσιαστή θα του άρεσε να βιώνει κάτι τέτοιο;

ΓΑΡΓΑΡΑ… ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Για να μην αδικούμε τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ του Αλαφούζου και οι άλλοι, δηλαδή κάποιοι προσκείμενοι στον Παναθηναϊκό δημοσιογράφοι δεν πήγαιναν πίσω. ΓΑΡΓΑΡΑ… για το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του Αλαφούζου που είχε γίνει γνωστό προ ετών μέσω δημοσιευμάτων και φωτογραφιών. ΓΑΡΓΑΡΑ… ο εντός έδρας αποκλεισμός από την Σταντάρ Λιέγης το καλοκαίρι του 2014. ΓΑΡΓΑΡΑ… η τελευταία θέση στον όμιλο του Γιουρόπα Λίγκ και μάλιστα χωρίς νίκη για την αγωνιστική περίοδο 2014-’15 (η χειρότερη πορεία στην ιστορία του ΠΑΟ μέχρι την επόμενη λίγους μήνες μετά).

Ο τότε προπονητής Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-0 (31/5/2015, 5η αγωνιστική πλέι οφ) υποστήριξε ότι ο ΠΑΟ ήταν ανταγωνιστικός στην Ευρώπη.
Τότε ο γράφων με ερώτηση που του υπέβαλε, του απέδειξε ότι έκανε λάθος για να ενοχληθεί ο Αναστασίου και να εξοργιστεί ο Βασιλαράς (τότε Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟ).
Ο τελευταίος επιτέθηκε χυδαία στον υποφαινόμενο μετά το πέρας της συν. Τύπου παρουσία δημοσιογράφων. Ουδείς όμως από τους παρευρισκόμενους αντέδρασε.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έφτασε μέχρι τα πειθαρχικά όργανα της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ παρότι οι παρευρισκόμενοι το έθαψαν… Ο Βασιλαράς τιμωρήθηκε σε α΄ βαθμό με διαγραφή έξι μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ και εν συνεχεία ζήτησε εγγράφως συγγνώμη (15/1/2016).

Εντωμεταξύ ουδεμία νύξη από τον Θωμαϊδη και τη «ΔΙΚΗ» παρότι ο δημοσιογράφος-δικαστής… είχε γνώση του συμβάντος. Αντίθετα σε επιθέσεις δημοσιογράφων στο «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» οι αναφορές κα τα σχόλια έχουν την τιμητική τους στην εν λόγω εκπομπή. ΓΑΡΓΑΡΑ… οι πρόωροι αποκλεισμοί από το κύπελλο το 2015 και το 2016.

Για τον αποκλεισμό με 4άρα από τον ΠΑΟΚ (27/4/2017) τα έβαλαν με τη διαιτησία, την αλλαγή στα ηνία του παρασκηνίου και τον μέχρι τότε σύμμαχο Σαββίδη ο οποίος πλέον μετατράπηκε σε εχθρό. Πού πήγαν οι αγκαλιές στον τελικό του 2014 και η από κοινού μάχη για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου; Το αναφέραμε και πιο πάνω, τώρα είναι σύμμαχος ο μέχρι τότε άσπονδος εχθρός Μαρινάκης.

Για τον επόμενο αποκλεισμό με 4άρα (από τη Λαμία αυτή τη φορά) τι να πουν. Μήπως έφταιγε το χιόνι…, ενώ στους άλλους δεν έφταιγε; ΓΑΡΓΑΡΑ… και ο αποκλεισμός στο ρελαντί… από την Μπριζ τον Ιούλιο του 2015 αν και ο στόχος ήταν η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάει φουλ να πάρει το πρωτάθλημα και να μπει στους ομίλους έγραφαν και έλεγαν μέχρι τότε. Τρομάρα τους. Στο τέλος της σεζόν θα κριθεί ο Αναστασίου (3 προετοιμασίες υπό τις οδηγίες του είχε κάνει ο ΠΑΟ) έλεγαν κάποιοι μετά τον αποκλεισμό από τους Βέλγους.

Τελικά την αποπομπή του τη ζήτησαν μετά τον επονείδιστο αποκλεισμό από κάποια Γκαμπάλα. Τότε που για πρώτη φορά επί Αλαφούζου εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μερικοί οπαδοί και λίγες ημέρες μετά επισκέφτηκαν… το προπονητικό κέντρο. Όταν ανέλαβε ο Στραματσόνι και άρχισαν να καταφθάνουν χειμωνιάτικα και καλοκαιριάτικα οι καραβιές… παικτών, πάλι τις ίδιες μπούρδες περί άνετης κατάκτησης πρωταθλήματος έλεγαν και έγραφαν. Πόσο άσχετοι ήταν όταν έβλεπαν να έρχονται 4 Αφρικάνοι παρότι γνώριζαν ότι Γενάρη του 2017 θα διεξαγόταν το ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ; Νοέμβριο του 2016 το παραμύθι… τελείωσε και τον επόμενο μήνα ανέλαβε ο Ουζουνίδης.

Καμία ερώτηση στην παρουσίασή του για το ότι την προηγούμενη μέρα οπαδοί επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη συγκεκριμένη επιλογή (η συμφωνία του Ουζουνίδη με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2016 άσχετα αν δεν προσελήφθη από τους «ερυθρόλευκους», αρκούσε για να μην εγκρίνουν τον Θρακιώτη τεχνικό). Καμία ερώτηση στον Αναστασίου για τις έντονες αποδοκιμασίες στον εντός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά (5η αγωνιστική 27/9/2015). Καμία ερώτηση στον Στραματσόνι για τις αποδοκιμασίες μετά την αναπάντεχη εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη (7η αγωνιστική 16/10/2016).

ΓΑΡΓΑΡΑ… το ότι οι φίλαθλοι στις 19/7/2013 καθάρισαν και έβαψαν εθελοντικά το γήπεδο της Λεωφόρου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΠΑΕ ΠΑΟ η οποία τσιγκουνεύτηκε να δαπανήσει 10 μεροκάματα των 50 ευρώ ανά άτομο προκειμένου να γίνουν εργασίες, εκμεταλλευόμενη με αυτό τον τρόπο την αγάπη του κόσμου για την ομάδα. Τότε κυριαρχούσαν τίτλοι όπως : «ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ«, «Ο ΠΑΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ» (το δρόμο της ντροπής πρέπει να εννοούσαν). Μετά τις 21/9/2017 θυμήθηκαν να επικρίνουν τον Αλαφούζο. «Αργά είναι πια αργά» όπως έχει τραγουδήσει ο αείμνηστος Στράτος Διονυσίου. Είναι πλέον συνυπεύθυνοι για τα χάλια που αντιμετωπίζει.

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ Η ΠΛΑΝΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Σίγουρα ευθύνεται και μερίδα οπαδών για την ανοχή που έδειξε, π.χ. συντάχθηκε με τη διοίκηση της ΠΑΕ (το ίδιο και μερικοί δημοσιογράφοι) η οποία έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Βέροια (3η αγωνιστική 31/8/2013).  Αρκετοί έφυγαν ευχαριστημένοι μετά την ήττα από τον κάκιστο Ολυμπιακό στη «Λεωφόρο» (10η αγωνιστική 2/11/2013). Δεν αντέδρασαν όταν οι «ερυθρόλευκοι» αποκτούσαν Τσόρι , Φορτούνη, Αμπιντάλ, Σαβιόλα κλπ, ενώ οι «πράσινοι» Μποούι, Μπερίσα κλπ. Έμειναν απαθείς στις ευρωπαϊκές ντροπές πριν την Γκαμπἀλα (2015). Απαθείς έμειναν και στον παραμερισμό ικανών ανθρώπων με προσφορά και με ιστορία στον σύλλογο όπως οι Ρότσα και Βονόρτας. Με το συγκεκριμένο τεχνικό δίδυμο ο Παναθηναϊκός σημείωσε την τελευταία του νίκη σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ (22/11/2012, 1-0 την Μάριμπορ). Αμφότεροι φαγώθηκαν… το 2017.

Θεοποιήθηκαν παίκτες τύπου Ζέκα, Χουλτ και Μολέδο (πριν το 2011 δεν θα πέρναγαν ούτε έξω από το γήπεδο του ΠΑΟ).
Έδωσαν χρήματα στον ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ-ΦΙΑΣΚΟ του ΣΚΑΪ (16/5/2016) για την ανακαίνιση της «Λεωφόρου» παρότι δεν είχε πάρει άδεια ο Αλαφούζος. Μάλιστα ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας για Θύρα που δεν υπάρχει (β΄διάζωμα ΘΥΡΑΣ 10). Για τη δημιουργία μουσείου ας το αφήσουμε καλύτερα.

Δυστυχώς άργησαν να αποδοκιμάσουν τις επιλογές του Αλαφούζου.
Όσα πανό αν αναρτήσουν, όσα συνθήματα ακουστούν κατά του αφεντικού του ΣΚΑΪ, ακόμα «γυαλιά-καρφιά» να ξανακάνουν τα γραφεία της ΠΑΕ όπως συνέβη στις 23/6/2017, η ζημιά έχει γίνει.
Δίνουν και παίρνουν οι συζητήσεις για υποβιβασμό, Πρωτοδικείο, διάλυση κλπ.

Ίσως κάποιοι φίλαθλοι να επηρεάστηκαν από την κρίση που βιώνει η Ελλάδα από το 2010 και να θεώρησαν ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα μπoρούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Πόσες φορές ειπώθηκε το περίφημο… ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ; Ίσως να παρασύρθηκαν από την απαλλαγή (χρόνιος πόθος) από τον Βαρδινογιάννη θέτοντας όλα τα άλλα σε δεύτερη μοίρα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η εμπλοκή Αλαφούζου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν. Το τι θα γίνει εφεξής στο εξωαγωνιστικό σκέλος είναι άγνωστο. Τι πρέπει να συμβεί για να γίνει ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός; Να αναλάβουν τη διοίκηση άνθρωποι ικανοί, γνώστες του αντικειμένου και με αγάπη (ει δυνατόν) για τον σύλλογο.

Πρωτίστως όμως χρειάζεται να ξεκαθαριστεί το ύψος των χρεών (ούτε αυτό έλυσε ο Αλαφούζος αν και αποτελούσε προτεραιότητά του), το αν ο Αλαφούζος θέλει να πουλήσει την ΠΑΕ ΠΑΟ και κυρίως αν είναι πραγματικός ιδιοκτήτης ή μπροστινός… του Βαρδινογιάννη. Θα χρειαστούν πολλά χρήματα που θα πρέπει να αναζητηθούν από άτομα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και όχι από τους πολύπαθους (και οικονομικά) φιλάθλους. Δυστυχώς η χρονική περίοδος που διανύουμε δεν προσφέρεται για δημιουργία εταιρείας λαϊκής βάσης.

Χρήστος Παπαθεοφάνους, Αθλητικός συντάκτης,
(τακτικό μέλος ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ, βραβευμένος από τον ΠΣΑΤ το 2012)

  •  
    44
    Shares
  •  
  •  
  • 44
  •